08.06.2022
De Ziua Internationala a Prieteniei, vezi cele mai frumoase si speciale legaturi dintre vedetele de la Hollywood! La unele prietenii nici nu te-ai fi asteptat - FOTO

An de an, pe 8 iunie se sarbatoreste Ziua Internationala a prietenei. Asadar, nu uita sa iti suni cel mai bun prieten azi si sa il inviti la o cafea, dar pana atunci vezi prieteniile vedetelor de care nu aveai habar ca sunt atat de legate si profunde

Fara indoiala, exista multa drama la Hollywood, dar exista si cateva prietenii destul de solide in afara ecranului. Indiferent daca merg la petreceri impreuna, lanseaza hit-uri sau lupta impreuna cu paparazzi, acesti duo-uri dinamice au o legatura de nedespartit. Iata 29 de prietenii celebre care sunt deja inseparabile.

Chelsea Handler si Jennifer Aniston

cei mai buni prieteni celebri

Chelsea si Jennifer sunt prietene atat de bune incat si-au luat si locuinta una langa cealalta. Acestea se intalnesc foarte des, si spun ele, au intotdeauna despre ce discuta.

Cameron Diaz si Drew Barrymore

Au fost colege pe platourile de filmare, iar de atunci sunt de nedespartit. 

 „Suntem mai mult decat cele mai bune prietene, ea este sora mea”, a spus Drew despre Cameron la Festivalul Beautycon din Los Angeles .

cei mai buni prieteni celebri

Brad Pitt si George Clooney

Actorii au fost prieteni de cand au filmat Oceans 11 impreuna, in 2001. Prietenia lor a devenit de atunci una profunda si bazata pe farse si amuzament mai mereu. 

cei mai buni prieteni celebri

Fiica bloggeritei Anya Tapes a implinit doi anisori! Vezi imaginile pe care le-a postat influencerita pe pagina sa de Instagram - FOTO

Tobey McGuire si Leonardo DiCaprio

Leo a povestit ca s-a imprietenit cu Tobey pe vremea cand era un actor de 12 ani si ambii faceau auditii pentru roluri similare. „Am sarit literalmente din masina”, a spus el.

 „Am spus: „Tobey! Tobey! Hei! Hei! Si a spus: „Oh, da, te cunosc. Tu esti... tipul ala”.  Cand vreau ca cineva sa-mi fie prieten, il fac doar prietenul meu, simplu.” 

cei mai buni prieteni celebri

Naomi Watts si Nicole Kidman

Aceste doua actrite blonde australiene au fost prietene bune de cand s-au cunoscuy pe platourile de filmare ale filmului Flirting din 1991 . „Am trecut prin multe impreuna intr-o perioada semnificativa de timp. Acea istorie ne leaga”, a spus Naomi pentru People.com.

cei mai buni prieteni celebri

Jennifer Lawrence si Aziz Ansari

Acesti doi glumeti se bat unul pe altul oriunde merg. Se pare ca sunt prieteni din 2015, cand au facut o serie de scurte videoclipuri amuzante pe Instagram, avand ca protagonisti prietenii comuni Chris Pratt si Amy Schumer . Cei doi au avut parte chiar si de o vacanta impreuna in Italia in 2016, potrivit People.

cei mai buni prieteni celebri

Kendall Jenner si Gigi Hadid

Nu numai ca ambele sunt modele de succes, dar le leaga si multe alte chestii. Cele doua merg la cina, la antrenamente si la petreceri tot timpul impreuna. „Cred ca eu si Kendall avem o prietenie foarte buna, in sensul ca avem cai de cariera diferite”, a spus Gigi. 

Gigi Hadid and Kendall Jenner Confirmed for Victoria's Secret Fashion Show  - Are Gigi Hadid and Kendall Jenner Walking in Victoria's Secret Fashion  Show?

Pentru prima data, interpreta Lizzo a aparut in public alaturi de iubitul sau - FOTO

Salma Hayek Pinault si Penelope Cruz

Cele doua au parte de o prietenie cu adevarat speciala. Acestea au cuvinte secrete de legatura si porecle pentru toti cei din jur pe care doar ele le inteleg.

cei mai buni prieteni celebri

Eva Longoria si Victoria Beckham

Aceasta prietenie IRL este asemenea unei legaturi de familii. Victoria a fost martora la nunta Evei in 2016 cu Jose Antonio Baston, pentru US Weekly , iar Eva este nasa lui Harper, fetita Victoriei, potrivit People.

cei mai buni prieteni celebri

Kristen Stewart si Dakota Fanning

In timp ce exista o cearta intre personajele lor din filmulTwilight , este cu totul alta poveste in viata reala. Cand Dakota i-a oferit un premiu lui Kristen la ELLE's Women in Hollywood Awards in 2016, ea a spus: „Pot spune sincer ca prietenia mea cu Kristen este una dintre cele mai speciale legaturi din viata mea”.

cei mai buni prieteni celebri

Rihanna si Cara Delevingne

Dupa ce s-au intalnit la o prezentare de moda cele doua s-au imprietenit foarte rapid. „Timpul a zburat de cand ne-am intalnit prima data si uau, a fost un rollercoaster minunat”, a scris Cara intr-o postare dulce pe Instagram pentru aniversarea a 30 de ani a lui RiRi.

cei mai buni prieteni celebri

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie