29.07.2022
Printesa Diana spunea ca e fiica ei! Cine este micuta din imagine, cum arata in prezent si cu ce se ocupa: „Se comporta cu mine ca o mama” - FOTO

Putini cunosc ca Printesa Diana avea o fiica in India - o fetita pe nume Avanti Reddy. Intalnirea cu „regina inimilor” a devenit pentru micuta locuitoare a Indiei o binecuvantare pentru toata viata sa.

„Eu nu am fiica, asa ca tu vei fi fiica mea”, a spus Printesa Diana fetitei care atunci avea patru ani. Imaginea fetei imbacata intr-un costum traditional indian, asezata in bratele Printesei de Wales, s-a raspandit imediat prin toata lumea. Si exista o poveste interesanta in spatele acestei fotografii. 

Vizita in India in anul 1992 a fost pentru Printesa Diana o perioada dificila din viata ei. Atunci, ea si Printul Charles erau la un pas de divort. Fiul reginei Elisabeta nu ascundea ca si-a pierdut interesul pentru sotia sa - in aceasta fotografie celebra, de fapt, Lady Dee a cerut ajutor, insa nimeni nu a inteles acest lucru. 

Vanzatoare, bloggerita sau secretara. Ce job au avut printesele si reginele inainte de a se casatori

In timpul vizitei Dianei la o scoala din Hyderabad, fetita a interpretat un dans traditional pentru printesa. Mama lui Avanti, Japamala Rani, a fost coregrafa spectacolului pentru copii pentru oaspetii distinsi. Diana a fost total fascinata de acea fata din momentul in care a vazut-o.

„Eram cea mai tanara dintre toti. Am dansat un dans traditional, iar mai apoi Diana a vazut ca stau asezata pe pamant si m-a ridicat”, isi aminteste Avanti. „Ea m-a intrebat cum ma cheama si eu i-am spus ca sunt Avanti, i-am spus unde invat. Aveam atunci o raceala si, de aceea, Printesa Diana mi-a sters nasul cu basmaluta ei”. 

Printesa a luat-o pe micuta Avanti in bratele sale, a curprins-o strans si nu vroia sa o lase sa plece. „Imi amintesc foarte bine energia ei, se comporta cu mine ca o mama. Mi-a spus: „Nu am o fiica, asa ca tu vei fi fiica mea”, isi aminteste Avanti. 

Dupa ce a plecat din India, Printesa de Wales si fetita au tinut legatura prin corespondenta inca multi ani. De asemenea, familia Reddy a primit o corespondenta regala speciala: Diana a tiparit faimoasa fotografiei a Avantei stand in bratele printesei si a adaugat cateva cuvinte frumoase pe spatele imaginii. Familia pastreaza aceasta imagine ca pe o adevarata relicva. 

Totul despre postul intermitent! 16 ore fara mancare te pot ajuta sa slabesti in timp record

Diana si Avanti planuiau sa se intalneasca in 1997 in Europa. Diana a pregatit totul pentru a-si vedea „fiica” cand a aflat ca fata merge in Belgia la un festival de dans. Cu toate acestea, in ajunul intalnirii, pe 31 august, a venit o veste groaznica: Lady Diana a murit intr-un accident in Franta.

Cu timpul, Avanti Reddy a aflat din ce in ce mai multe despre viata Printesei Diana si a inteles ce intalnire uimitoare i-a oferit soarta. 

In prezent ea are 30 de ani si, la fel ca si mama sa, este profesoara de dans. Viata sa personala a avut de suferit din pacate. In 2017 fiica Avatei a murit, iar de atunci tanara s-a dedicat muncii. 

De nerecunoscut! Zayn Malik si-a surprins fanii cu un nou look. Vezi ce culoare neobisnuita a parului are acum vedeta - FOTO

Articole din aceeasi categorie