29.07.2022
De nerecunoscut! Zayn Malik si-a surprins fanii cu un nou look. Vezi ce culoare neobisnuita a parului are acum vedeta - FOTO

Recent, fostul membru al trupei One Direction a postat o fotografie in mediul online in care se poate observa ca are o noua culoare a parului.

In timp ce unii fani il admira pentru curajul de care a dat dovada facandu-si parul roz, altii considera ca nuanta precedenta il prindea mai bine.

Chiar daca a optat pentru o noua nuanta, radacina parului a ramas aceeasi, astfel, artistul are o coafura mai deosebita care este si o inspiratie adevarata pentru urmaritorii sai.

Asa mama - asa fete! Marina Carnat a publicat un filmulet pe Instagram unde danseaza alaturi de fiicele sale - VIDEO

Toamna trecuta Zayn Malik si iubita sa Gigi Hadid s-au despartit. De vina a fost conflictul dintre Malik si mama lui Gigi, Yolanda Hadid. S-a dovedit ca Malik a ridicat mana spre ea.

Irina Rimes i-a dat block fratelui ei pe Instagram. Vezi care este motivul: „De ce? Pentru ca...” - VIDEO

Acum cateva luni in urma, modelul a comentat pentru prima data despartirea de cantaret. Intr-un interviu acordat reporterilor, ea a spus ca a invatat mai multe lectii dupa separare. „Trebuie doar sa apreciezi, sa accepti si sa incerci sa scoti ceva util din aceste momente.”, a spus ea. 

Articole din aceeasi categorie