05.10.2022
Printesa Charlotte, asemanare izbitoare cu Regina-mama a Marii Britanii?! Imaginile care au facut furori pe retelele sociale - FOTO

O fotografie in care apare Regina-mama a Marii Britanii in copilarie a facut furori pe retelele sociale, intrucat multi fani au considerat ca printesa Charlotte este copia acesteia.

Fotografia a fost facuta publica pe pagina de Facebook a Glamis Castle din Angus, Scotia, care este locuinta contelui de Strathmore si Kinghorne.

„Fiica cea mica a lui Earl de Strathmore al XIV-lea, Elizabeth Bowes Lyan, s-a casatorit cu ducele de York si a devenit Regina-mama Elisabeta”, a fost mesajul care a insotit imaginea respectiva.

Afla de ce toata lumea a fost surprinsa de aparitia Irinei Shayk la prezentarea renumitului brand „Chanel”

„Atunci cand arhivistul nostru cauta fotografii cu Lady Elizabeth, am fost cu totii de acord ca exista o asemanatoare izbitoare cu printesa Charlotte. Ce spuneti?”, au mai intrebat reprezentantii de la Strathmore, iar comentariile din partea fanilor n-au intarziat sa apara.

Patru femei vor lucra in cel mai izolat si friguros loc din lume. 6.000 de persoane au aplicat pentru acest job

„Asemanarea este uimitoare!”, „Chiar seamana, nu gluma!”, „Cea mai frumoasa imagine cu Regina Mama”, au fost doar cateva dintre comentariile lasate de fani.

Regina-mama a Marii Britanii, Elisabeta, a decedat, sambata dupa-amiaza, la varsta de 101 ani, la Castelul Windsor, la vest de Londra. Moartea sa survine la numai sase saptamani dupa cea a fiicei sale, printesa Margareta, sora reginei Elisabeta a II-a, decedata la varsta de 71 de ani. Sanatatea Reginei-mame se deteriorase in ultimele saptamani, ca urmare a unei infectii a bronhiilor insotita de tuse, incepand de la Craciun. Ea a decedat in somn, in jurul orei 15.15 locale, la Windsor. Regina Elisabeta a II-a se afla la capataiul ei.

Sotia lui Bill Gates a dezvaluit detaliile celui mai scump divort din lume: „Nu mai puteam ramane in aceasta casnicie”

Articole din aceeasi categorie