05.10.2022
Afla de ce toata lumea a fost surprinsa de aparitia Irinei Shayk la prezentarea renumitului brand „Chanel”

In cadrul Saptamanii Modei de la Paris a avut loc una dintre cele mai importante prezentari ale sezonului - prezentarea Chanel. La show-ul casei de moda, fondata de Gabrielle Chanel, intotdeauna au fost invitati la prezentarile sale principalele celebritati ale lumii si pe toti profesionistii din domeniu. In general, expertii in moda urmaresc cu o atentie deosebita toate colectiile noi ale Chanel dupa moartea lui Karl Lagerfeld.

Asadar, in cadrul prezentarii a fost remarcata si modelul Irina Shayk. Adevarat ca nu in calitate de invitat, ci ca model. Vedeta a pasit pentru prima data in intreaga sa cariera pe podiumul Chanel. Acesteia i s-a incredintat sa defileze o rochei midi, cu umerii goi. 

Sotia lui Bill Gates a dezvaluit detaliile celui mai scump divort din lume: „Nu mai puteam ramane in aceasta casnicie”

De ce a schimbat Jennifer Lopez 28 de rochii de mireasa in „Shotgun Wedding”. Creatoarea de moda a fost nevoita sa croiasca intr-o singura luna

Shayk de obicei apare la show-urile unor branduri mai extravagante, precum Versace sau Burberry. Si, in general, in viata obisnuita, modelul nu prefera sa apara in tinute Chanel. Asa ca nimeni nu s-a asteptat sa o vada pe Shayk la show-ul casei de moda franceze. Insa, dupa cum stiti, Irina stie sa uimeasca. 

Articole din aceeasi categorie