05.10.2022
Sotia lui Bill Gates a dezvaluit detaliile celui mai scump divort din lume: „Nu mai puteam ramane in aceasta casnicie”

In mai 2021, unul dintre cei mai bogati oameni din lume - Bill Gates - a facut o declaratie senzationala: el si sotia sa, Melinda, au decis sa divorteze dupa aproape 30 de ani de casnicie. Cei doi au trei copii: Jennifer (25 de ani), Rory (23 de ani) si Phoebe (19 ani).

Si abia acum Melinda a decis sa povesteasca deschis despre acea perioada dificila din viata sa, divortul. Potrivit ei, copiii mereu au fost pentru ea pe primul loc. „Preocuparea mea principala desigur ca a fost sa incerc sa-i protejez pe copiii mei”. 

Dupa premiera mondiala a avut loc si cea nationala! Filmul „Carbon” a fost difuzat pe cel mai mare ecran instalat vreodata in Republica Moldova, in cadrul Palatului National „Nicolae Sulac”: „Interesul pentru produsul cinematografic moldovenesc creste” - VIDEO

De a-l parasi pe Gates a fost o decizie foarte dificila si „incredibil de dureroasa” pentru Melinda. Dupa spusele sale, acest divort, care la prima vedere a parut amiabil, a fost precedat de un mare scandal. Intr-un interviu acordat revistei Fortune, femeia subliniaza: „Au fost motive pentru care eu pur si simplu nu mai puteam ramane in aceasta casnicie”. 

Dupa divort, Gates i-a dat Melindei actiuni in valoare de 2,5 miliarde de dolari, precum si acte valoroase „Cascade Investment” in valoare de peste trei miliarde de dolari. Astfel, averea ei a crescut cu cel putin 5,7 miliarde de dolari, ceea ce a facut-o pe femeie unul dintre cei mai bogati oameni din lume. 

Suedezul care s-a indragostit vinul moldovenesc! Afla povestea lui Erik care a facut cursuri de sommelier in Moldova, iar tara noastra l-a cucerit: „Sunt foarte primitori si ospitalieri, aceasta este cea mai puternica impresie despre moldoveni” - VIDEO

Mass-media nu cunoaste detaliile despre impartirea proprietatilor fostilor soti, din cei 27 ani de casatorie, precum si motivele adevarate ale divortului. Dar se spune ca relatia dintre Bill si Melinda s-a inrautatit dupa informatiile despre relatia lui Bill cu finantatorul american Jeffrey Epstein, care a fost acuzat de secuderea minorilor. 

Articole din aceeasi categorie