14.07.2023
Primele fotografii cu Cristina Scarlat in bratele noului iubit! Interpreta iubeste din nou, dupa divort - VIDEO

In urma cu ceva timp, Cristina Scarlat a divortat de fostul ei sot. Acum insa, artista se pare ca a anuntat oficial ca este intr-o noua relatie. De fapt, interpreta a publicat un videoclip cu fotografii tandre alaturi de un barbat. Vezi mai jos cine este sufletul ei pereche.

Pe pagina sa oficiala de Instagram, Cristina Scarlat a publicat un filmulet, in care se afla alaturi de un barbat si pare a fi in culmea fericirii. 

Ce doi, sunt foarte fericiti impreuna, iar Cristinei ii sclipesc ochii si se vede pe fata ca este indragostita. La descrierea postarii, artista nu a scris texte lungi, ci a semnat simplu: „Pur...”. 

A cucerit America si s-a filmat intr-o productie cinematografica de pe Apple TV! Ce a povestit moldoveanca Marianna Petrenko despre succesul obtinut - VIDEO

Urmaritorii interpretei au venit cu mai multe mesaje de felicitare in sectiunea de comentarii: „Sentimentul asta de dragoste care se vede in ochii vostri sa existe mereu!”, „Tareee iti sta bine Karaleva indragostita”,  „Cristinuta, sunt enorm de fericita pentru tine!!! Multa dragoste si fericire!!!”, „Iti doresc sa radiezi de fericire toata viata,sunteti tare frumosi la chip si suflet”, „Sincere felicitari”, „Tare scumpi noua”, au scris internautii. 

Ce note a luat Camelia Ursu la Bacalaureat: „Iar paradoxul, notele astea nu m-au ajutat cu nimic...” - FOTO

Cristina Scarlat s-a nascut la data de 4 martie 1981, la Chisinau. Ea este o cantareata moldoveanca de muzica pop, care a reprezentat Republica Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2014 de la Copenhaga, Danemarca cu piesa „Wild Soul”, insa nu a reusit sa se califice in finala.

Korina Ankin isi sarbatoreste ziua de nastere! Ce mesaj a publicat stilista la aniversarea celor 34 de ani - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie