14.07.2023
Korina Ankin isi sarbatoreste ziua de nastere! Ce mesaj a publicat stilista la aniversarea celor 34 de ani - FOTO/VIDEO

Stilista si fashion experta Korina Ankin este astazi sarbatorita. Acum 34 de ani, la data de 14 iulie 1989, aceasta a aparut pe lume.

Cu ocazia zilei sale de nastere, Korina a scris un mesaj pe care l-a dedicat tuturor femeilor: „De ziua mea, vreau sa dedic acest text noua, minunatelor si fenomenalelor femei! Atat de rar o facem, insa va invit sa celebram corpul nostru: genial de puternic si deosebit! Pe parcursul existentei noastre, fizicul nostru parcurge atat de multe metamorfoze fundamentale - sarcina si nasterea fiind cele mai complexe din toate. Consider absolut necesar sa analizam mai profund schimbarile majore la care suntem supuse”.

Fashion experta indeamna femeile sa se iubeasca pe sine insasi. „Pe durata sarcinii pierdem formele anterioare, dupa ne alegem cu felurite alte consecinte pe plan fizic, emotional si hormonal - care ne pot conferi nesiguranta in sine. Dar eu ne indemn, formidabile femei, sa ne iubim si sa ne adoram pentru ceea ce facem, pentru cum aratam si pentru ceea ce suntem! Pentru ca infatisam o adevarata minune - mai ales prin abilitatea de a darui viata”, a mentionat Ankin.

Natalia Barbu - fotografie rara alaturi de fiica sa! Vezi cat de mult a crescut Vera: „Fericire pura in privirea ei” - FOTO

„Eu sunt mama a unei scumpe fetite si pot afirma ca, corpul nostru este un templu ce ne poarta si sustine prin toate etapele si aventurile vietii, iar respectul manifestat fata de acesta, in pofida transformarilor suferite pe parcurs, este MOTIVAT! Anume datorita lui ne putem indeplini felurite roluri - fie acestea profesionale sau sociale. Din momentul in care am inceput sa pretuiesc, iubesc si sa-mi accept totalmente corpul, cu toate imperfectiunile sale, am simtit o noua conexiunea cu propriul eu, si el a inceput sa-mi daruiasca noi abilitati!!! Mai mult de atat, indiferent de tipul de silueta si aspectul nostru fizic - moda din prezent ne ofera solutii si optiuni de a arata cum ne dorim, important e sa avem curajul de a ne dori”, a mai adaugat ea.

In cele din urma, Korina a spus: „Senzualitate, seriozitate, romantism, sensibilitate, sobrietate - toate acestea pot fi exprimate prin modul in care ne imbracam, insa ceea de ce trebuie sa tinem cont este ipostaza si contextul in care ne situam”.

De asemenea, pe langa mesaj, stilista a postat pe contul ei de Instagram cateva imagini cu tortul aniversar.

„Hello ai mei 34! M-ati gasit cu adevarat fericita”, a mai scris aceasta.

Korina Ankin este un stilist personal si fashion expert din Chisinau, Republica Moldova. Pe Instagram are o comunitate de peste 12 mii de urmaritori.

A cucerit America si s-a filmat intr-o productie cinematografica de pe Apple TV! Ce a povestit moldoveanca Marianna Petrenko despre succesul obtinut - VIDEO

Articole din aceeasi categorie