14.07.2023
A cucerit America si s-a filmat intr-o productie cinematografica de pe Apple TV! Ce a povestit moldoveanca Marianna Petrenko despre succesul obtinut - VIDEO

Actrita, designer-ul si fotograful Marianna Petrenko a reusit sa obtina un rol in filmul american „The Beanie Bubble” care urmeaza a fi lansat la sfarsitul acestei luni.

Intr-o postare publicata in mediul online, Petrenko mentioneaza ca nu-i vine sa creada ca a reusit sa se filmeze in acelasi film cu actori renumiti precum: Zach Galifianakis, Elizabeth Banks si Sarah Snook.

„Ura! In sfarsit trailer-ul pentru filmul asta in care joc! Ma uit din nou si tot nu-mi vine sa cred cu ce actori am reusit sa lucrez pe acelasi platou! S-ar putea sa nu-i recunosti din cauza machiajului lor. Voi enumera cateva filme cu participarea lor, sunt sigura ca ati vazut multe dintre ele: Zach Galifianakis: „The Hangover”, „Birdman”, „Due Date”. Elizabeth Banks: „The Hunger Games”, „Face in the Crowd”, „People like us”, „Spider-Man-2”. Sarah Snook: „Steve Jobs”, „Predestination”, „The Glass Castle”, „Black Mirror”, „The Beautiful Lie”, a dezvaluit Marianna Petrenko pe Facebook.

Fiica Olgai Tapordei a implinit 7 ani! Alexandra a avut parte de o petrecere de neuitat in nuante de roz: „Doamne, ce recunoscatoare sunt pentru astfel de clipe” - FOTO/VIDEO

De asemenea, ea a povestit ca premiera urmeaza sa aiba loc la data de 28 iulie 2023. „Si premiera este pe 28 iulie! Atunci voi putea impartasi mai multe despre experienta mea si sa postez poze de pe platou! P.S. Sunt in trailer! Nu chiar in prim-plan, dar 2 secunde de faima sunt deja ale mele”, a spus actrita.

Vezi mai jos trailer-ul filmului „The Beanie Bubble”:

The Beanie Bubble este un viitor film american de comedie si drama regizat de Kristin Gore si Damian Kulash si scris de Gore. Se bazeaza pe cartea din 2015 The Great Beanie Baby Bubble: Mass Delusion and the Dark Side of Cute de Zac Bissonnette despre balonul Beanie Babies.

Cum s-a „razbunat” un tata pe fiica lui, dupa ce ea i-a spus ca nu vrea sa o conduca la altar: „Respinge ce am facut si am sacrificat”

Articole din aceeasi categorie