14.07.2023
Ce note a luat Camelia Ursu la Bacalaureat: „Iar paradoxul, notele astea nu m-au ajutat cu nimic...” - FOTO

Fiind intrebata de rezultatele pe care le-a avut la Bacalaureat, Camelia Ursu a raspuns prin intermediul unei postari.

Camelia Ursu, a postat intr-un InstaStory notele anuale de la liceu. In fotografie vedem ca interpreta a avut media generala 9,95 in clasa a XI-a si a XII-a. In descriere aceasta a lasat si un mesaj: „Iar acum, sa fiu sincera, simt ca s-a terminat. Bai, ce-s cu notele astea? Mi-o readus aminte Facebook-ul”.

Fiica Olgai Tapordei a implinit 7 ani! Alexandra a avut parte de o petrecere de neuitat in nuante de roz: „Doamne, ce recunoscatoare sunt pentru astfel de clipe” - FOTO/VIDEO

Internautii au rugat-o pe interpreta sa arate si notele de la BAC. Aceasta nu a evitat si a facut publica o imagine. La limba si literatura romana a luat 8,70, la istorie 9.20, geografie 8,45, iar media generala a fost 8,78. In descriere, ea a lasat un mesaj: „Si astea au fost notele de la BAC”.

Dupa ce a facut publice rezultatele, Camelia a mai mentionat: „IAR PARADOXUL - notele astea nu m-au ajutat cu nimic, de cat cu admiterea la facultate”.

TOP vedete de la noi care s-au mutat la casa noua in 2023 - FOTO

Camelia Ursu este o interpreta din Republica Moldova. Tanara are o comunitate de aproape 30 de mii urmaritori pe pagina sa de Instagram, unde este foarte activa.

Face 76 de ani si are o conditie fizica de invidiat! Imagini virale cu Arnold Schwarzenegger la sala - FOTO

Articole din aceeasi categorie