21.10.2022
Prima nepoata din dinastia Stefanet s-a maritat! Vezi cat de frumoasa a fost mireasa, dar si primele imagini de la nunta cu invitati alesi - FOTO/VIDEO

Ieri, pe 20 octombrie, fiica instrumentistului Edgar Stefanet si a sotiei sale, Angela Stefanet, s-a casatorit. 

Evenimentul a inceput cu faptul ca mirele a venit acasa la mireasa, unde si a vazut-o pentru prima data in rochia sa de mireasa. 

Nelly Stefanet a optat pentru un machiaj natural si bucle lejere. Rochia tinerei a fost simpla, insa foarte eleganta. Aceasta era cu umerii dezgoliti. De asemenea, Nelly avea si un voal lung. 

A marcat 50 de ani de scena printr-un concert spectaculos la Palatul National! Plina de emotii, artista Ioana Capraru a interpretat cele mai frumoase si sufletesti piese, alaturi de Orchestra „Lautarii” - VIDEO

Dupa ce mirii s-au vazut, acestia impreuna cu invitatii lor au dansat, s-au pozat si, ulterior, au plecat la restaurantul unde a avut loc insasi nunta. 

A urmat mult chef, veselie, zambete. Apropo, in cadru nuntii au fost invitati mai multi artisti atat de la noi, cat si de peste Prut. Iar invitatul special al serii a fost Viorica de la Clejani, care a evoluat impreuna cu band-ul sau. 

Dupa ceva timp, mireasa s-a schimbat intr-o alta rochie. Aceasta a optat pentru o rochie mai scurta si mai usoara. Voalul sau tot a fost schimbat. Aceasta rochie i-a permis tinerei sa danseze „Primul dans al mirilor” mai liber. 

FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac: Trend – Alert! Culorile vedeta toamna-iarna 22/23

Atat ea, cat si mirele sau, Pavel, au avut o dispozitie minunata pentru tot parcursul serii si ambii s-au distrat de minune alaturi de invitatii lor.

Au facut live pe Youtube cu Elon Musk? Contul trupei Akord a fost atacat de hackeri, iar artistii au ramas fara de milioane de vizualizari: „Eram la Amsterdam, dupa concert si...” - VIDEO

Nelly Stefanet, in varsta de 30 de ani este fiica instrumentistului Edgar Stefanet si a sotiei sale, Angelica. Nelly este regizoare cu acte in regula, scolita la Bucuresti.

Sursa FOTO/VIDEO: Istagram

Articole din aceeasi categorie