21.10.2022
Au facut live pe Youtube cu Elon Musk? Contul trupei Akord a fost atacat de hackeri, iar artistii au ramas fara de milioane de vizualizari: „Eram la Amsterdam, dupa concert si...” - VIDEO

Trupa Akord a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde au interpretat o altfel de piesa, intr-un stil nou pentru artisti. Insa, din pacate, in prezent piesa nu poate fi gasita pe pagina lor oficiala de Youtube, caci aceasta a fost atacata de hackeri. Cum s-a intamplat totul si cum au aflat vestea interpretii, vezi in interviul de mai jos. 

In cadrul emisiunii, trupa Akord a cantat o piesa noua, care este intr-un alt stil, neobisnuit pentru ei. „Asa am simtit noi aceasta piesa. Am zis ca asa trebuie sa fie aceasta piesa. Am botezat-o in asa stilistica. E un latino reggaeton. Sigur ca te duce si spre manele, insa stilistic corect este latino reggaeton”.

„Eu cred ca muzica are loc sa fie iubita in orice stil. Sunt si manele foarte frumoase, unde este nevoie de un vocal bun. Nu toti vocalistii ar putea canta o manea. Manelele de fapt sunt inspirate din muzica de occident”, Eduard Malareu, interpret. 

Cum se intelege Emilian Cretu cu fratele sau, care este calugar pe muntele Athos, dar si ce parere are despre stilul de viata al acestuia: „Mama plangea luni intregi ca el a plecat” - VIDEO

In piesa auzim si o voce de femeie. Este vorba despre interpreta Tatiana Turtureanu. „Asa a venit piesa, colaborarea, ideea. Am zis ca in piesa asta o auzim pe Tatiana”. 

„Cand am conceput piesa, apropo, din start nu era partea asta cu vocea feminina. Ea a venit practic spre final de productie. Am simtit ca trebuie un dialog”, Igor Sarbu, interpret. 

Schimbarile se tin lant pentru Tania Goncear! Dupa ce a slabit peste 50 de kilograme, bloggerita si-a facut o operatie plastica. Afla despre ce este vorba: „V-a intinerit cu 10 ani” - VIDEO

Recent, contul de Youtube al trupei a fost atacat de hackeri. „Eram la Amsterdam, dupa concert, si cand ne-am trezit am inteles ca canalul nostru oficial de Youtube, cu tot ce era mai frumos in el, cu toate milioanele de vizualizari, a fost atacat de hackeri”. 

„Noi deja lucram asupra acestuia. Am iesit si la reprezentantii google, ei deja ne ajuta. Speram ca vom restabili contul, insa nu ne garanteaza nimeni ca vom avea aceleasi vizualizari si comentarii. E dureros, e ca si cum ti-ar intra cineva in casa si ti-ar fura tot”, Eduard Malareu, interpret. 

„Youtube-ul probabil a fost cel mai tintit, mai ochit. Eu rad pentru ca incerc sa fiu optimist si privesc acest tablou altfel. Eu pur si simplu inca nu cred. Noi ne-am trezit dimineata si primul ne-a anuntat fratele lui Eduard, care era acasa. Mama lui Eduard i-a zis fratelui: „Uite, trupa Akord face live pe Youtube cu Elon Musk”. Mama, fiind foarte credibila, a crezu ca baiatul sau a ajuns departe”, Igor Sarbu, interpret. 

Artistii au mers anterior la Amsterdam, unde au evoluat in cadrul unui concert pe barca. „A fost interesant, pentru ca era pe apa si cantam pe apa. A fost ceva nou si pentru noi, si pentru public. Cel mai mult mi-a placut a fost faptul ca am stat alaturi de public si am simtit toata atmosfera de acolo”, Igor Sarbu, interpret. 

Inafara de concert, Igor si Eduard s-au mai odihnit cateva zile in acest oras. „Am vizitat Madame Tussauds, pentru ca a fost repede si comod. Am mers pe strazile astea vechi, frumoase. Pacat sa spui ca nu ai ce vizita al Amsterdam. Arhitectura si atmosfera de acolo eu as compara-o cu Italia”. 

Anisoara Loghin - destainuiri despre cea de-a doua sarcina, dar si perioada dificila din punct de vedere fizic, prin care a trecut recent, sambata la iSanatate - VIDEO

In continuare, Anisoara Loghin le-a pregatit artistilor un interviu blitz.

Ce nu iti place sa faca oaspetii atunci cand vin la tine acasa? „Sa stam mult”; „Sa ceara haine”. 

In ce dormi noaptea? „In lengerie”; „In pat”. 

Primul lucru la care atragi atentia la o femeie. „Ochii”. 

Intrebarea care ti se pune cel mai des? „Aveti mult de lucru?”.

Cel mai mare bacsis pe care l-ai lasat vreodata cuiva? „500 de lei. A fost si un cont destul de mare. Eram mai multi si eu am lasat doar bacsisul”; „Poate ceva legat de dedicatii muzicale la petreceri, undeva 50 de euro”. 

Emilian Cretu da totul din casa! Actorul a povestit care este cea mai mare pasiune a lui Renato Usatii, insa aceasta nu este sustinuta de Nina - VIDEO

Ce ai face in ultima zi din viata ta? „Imi este foarte greu sa raspund la intrebarea asta, pentru ca mi se pare foarte strasnic. Cel mai important pentru fiecare om in ultima zi e sa-si vada toti oamenii dragi”; „O sa-mi cer iertare si o sa spun tot adevarul. O sa petrec ultima zi cu familia”. 

Articole din aceeasi categorie