21.10.2022
FASHION FRIDAY cu Xenia Bugneac: Trend – Alert! Culorile vedeta toamna-iarna 22/23

Draga fashionista, toamna si-a intrat pe deplin in drepturi, asa incat deja este timpul sa ne facem ordine in garderoba, separand hainele subtiri de cele groase, la fel si gama de culori, completand o garderoba colorata pentru zilele lipsite de soare.

Orasele metropolitane ale modei au dat tonul tendintelor toamna-iarna 2022-2023. Culori noi, neutre si proaspete au fost integrate in noile tinute de sezon, iar cele atemporale, negrul si albul au facut un tandem frumos, cucerind tendintele in varianta monocroma.

Roz Fucsia

Noua nuanta de roz de la Valentino, a dominat complet ultima colectie a casei de moda italiene si a aparut exclusiv solo, indraznet si fara compromisuri, creand un adevarat fashion show plin de culoare si efervescenta.

Violet

Datorita culorii anului 2022, Veri Peri, violetul se numara in topul nuantelor toamna-iarna. Se asorteaza armonios cu tesaturile neobisnuite precum pielea si paietele.

Lila delicat

O nuanta soft, pentru femei delicate, va oferi prospetime si o doza de rafinament in zilele reci de iarna.

Verde Bottega

Bottega Green, precum si toate nuantele de verde sunt acum pe val. In combinatie cu ciocolata creeaza o simbioza perfecta si se potriveste fashionistelor, oferindu-le personalitate.

Fucsia si Rosu

Rosu are doua versiuni anul acesta, prima este intensa si amestecata cu portocaliu, a doua este in tonuri de cires. S-a remarcat in colectiile Valentino, iar la Prada a aparut in duet cu piele.

Portocaliu-Mandarin

O nuanta saturata care a cucerit podiumurile in colectiile total-look, toamna-iarna 2022-2023.

Galben Insorit

Culoarea asociata verii a dominat colectiile designerilor, fiind integrata atat in colectiile de seara, cat si in cele de zi cu zi. O nuanta potrivita pentru a aduce lumina in zilele posomorate de toamna.

Auriu

Ar exista un sezon toamna-iarna fara nuante metalice? Categoric, NU.

Purtam culori la moda pline de stralucire nu doar seara, ci si in fiecare zi.

Alb-crem

O nuanta de care sunt indragostita iremediabil, pentru totdeauna. E dragoste la prima vedere. Iar in croieli perfecte, eleveaza orice look.

Camel

Culorile camel si maro sunt la moda nu numai in 2022-2023. Se intorc ca un boomerang in fiecare sezon rece, fiind nuante neutre, de top, un simbol de soft-power-dressing, ilumineaza aspectul si se potriveste in special brunetelor si roscatelor.

Indrazneste sa aduci un strop de culoare in garderoba ta!

Cu drag, @Xenia Bugneac

Articole din aceeasi categorie