21.10.2022
A marcat 50 de ani de scena printr-un concert spectaculos la Palatul National! Plina de emotii, artista Ioana Capraru a interpretat cele mai frumoase si sufletesti piese, alaturi de Orchestra „Lautarii” - VIDEO

Interpreta de muzica populara, Ioana Capraru a marcat jumatate de secol pe scena printr-un concert la Palatul National „Nicolae Sulac”. In cadrul spectacolului a fost si reporterul PROTV Iulia Deliu, care a venit cu mai multe detalii intr-o transmisiune live pentru O Seara Perfecta. 

Ieri, la Palatul National, a avut loc un eveniment grandios. Este vorba despre concertul jubiliar dedicat artistei Ioana Capraru, care a evoluat alaturi de Orchestra „Lautarii”, in frunte cu maestrul Nicolae Botgros. 

In scena au urcat: Mioara Velicu, Constantin Bahrin, Brandusa Covalciuc-Ciobanu, Nicolae Glib, Mihai Ciobanu, Nicolae Ciubotaru, Ion Paladi, Lilia Rosca, Tatiana Jacot, Mihaela Tabura, Mariana Dobzeu, Valentina Volontir, Vladimir Serbusca.

Au facut live pe Youtube cu Elon Musk? Contul trupei Akord a fost atacat de hackeri, iar artistii au ramas fara de milioane de vizualizari: „Eram la Amsterdam, dupa concert si...” - VIDEO

Multi au indragit muzica artistei in toti acesti ani, asa ca sala a fost plina de un public entuziasmat. 

„Ea are o experienta foarte indelungata si a cantat intotdeauna doar cu Orchestra „Lautarii””, Corneliu Botgros, instrumentist. 

„Astazi este o seara frumoasa, e o zi speciala pentru ea si cu siguranta si pentru noi toti. Speram ca totul va fi bine”, Cristian Botgros, instrumentist. 

Vrei sa slabesti, insa nu-ti reuseste? Nutritionista Elena Ozun iti explica cele mai frecvente cauze care stopeaza scaderea in greutate: „Este important ca dupa o varsta femeia sa...” - VIDEO

„Cu emotii si eu. Chiar daca nu e spectacolul meu, oricum trebuie sa ma prezint frumos. Avem si o surpriza pentru doamna Ioana. O sa iesim toate fetele pe scena si vom canta cu doamna Ioana. Ne asteapta la acest spectacol multe surprize frumoase, muzica frumoasa si multa energie. Vom incerca sa-i tinem piept Ioanei Capraru si sa inveselim publicul”, Mihaela Tabura, interpreta. 

Articole din aceeasi categorie