24.10.2023
Cum interpreteaza Oleg Spinu piesa „Numai iubirea” din repertoriul lui Pepe. Reactia admiratorilor: „Balsam pe suflet” - VIDEO

Nu este prima data cand Oleg Spinu face furori pe retelele sociale si pe YouTube. Tanarul care a uimit publicul de la „Romanii au Talent” obisnuieste sa inregistreze coveruri. Multe dintre acestea devin virale. Recent, interpretul din Republica Moldova si-a induiosat admiratorii cu melodia „Numai iubirea” din repertoriul lui Pepe.

Popularitatea lui Oleg Spinu a crescut dupa participarea sa la „Romanii au talent”, in sezonul 13. Intr-un interviu exclusiv pentru protv.ro, adolescentul supranumit „Doctorul de inimi”, a marturisit ca participarea la emisiune a insemnat cheia succesului pentru cariera sa muzicala.

„Multa lume din Moldova si din Romania a inceput sa ma urmareasca pe retelele sociale si sa-mi scrie. Multa lume ma recunoaste pe strada, ma opreste ca sa se fotografieze cu mine. Este foarte placut sa vad una ca asta”. 

Iubire fara limita de varsta! Top 7 cupluri de la noi pentru care diferenta mare de ani n-a fost un obstacol in calea fericirii - FOTO

​Oleg este invitat foarte des la diverse evenimente: nunti, botezuri, aniversari. In prezent, programul lui este impartit intre orele de la Colegiul de muzica „Stefan Neaga” din Chisinau si contractele pe care le are de onorat. 

Recent, tanarul a oferit o interpretare proprie celebrei piese „Numai iubirea” si a trezit emotii puternice in randul comunitatii sale de pe Instagram.

Horoscop 24 octombrie 2023. Zodia care va trece printr-o schimbare radicala

„Balsam pe suflet”, „Foarte frumos, bravo!”, „Cat de frumos, ce emotii frumoase redai. Bravo, succese mari in viitor”, sunt doar cateva dintre reactiile urmaritorilor. 

Piesa „Numa iubirea” a facut furori dupa lansarea telenovelei cu acelasi titlu. 

Articole din aceeasi categorie