24.10.2023
Britney Spears, motivul pentru care posteaza fotografii nud in mediul online: „Oamenii nu inteleg”

Britney Spears este in centrul atentiei dupa ce a anuntat ca isi va lansa autobiografia, intitulata „The Woman In Me”. Presa internationala a facut publice cateva pasaje din cartea de memorii, dezvaluind cateva din secretele tinute de artista in ultimii ani. 

De la avortul pe care l-a facut cand era impreuna cu Justin Timberlake si pana la momentul cand si-a ras tot parul din cap, Britney a dezvaluit ca nu va lasa niciun detaliu din viata ei neexplicat. Artista vrea sa scoata tot adevarul la iveala si sa le arate oamenilor exact asa cum e.

Recent, un nou pasaj a fost facut public, in care Spears dezvaluie motivul real pentru care alege sa posteze fotografii provocatoare si chiar nud in mediul online. 

Iubire fara limita de varsta! Top 7 cupluri de la noi pentru care diferenta mare de ani n-a fost un obstacol in calea fericirii - FOTO

Cunoscuta pentru faptul ca in ultimul timp a distribuit o serie de videoclipuri si imagini in care apare in rochii indraznete, doar in lenjerie intima sau chiar goala, Britney sustine ca motivele sale sunt intemeiate si ca acest lucru o face sa se simta mult mai bine, potrivit publicatiei The New York Times.

„Stiu ca oamenii nu inteleg de ce imi place sa ma fotografiez goala sau in tinute provocatoare. Dar cred ca daca ar fi fost si ei fotografiati de alti oameni de mii de ori, asa cum am fost eu, sau daca ar fi fost obligati sa pozeze pentru altii, ar intelege ca ma bucur mult atunci cand imi fac o poza in care ma simt sexy, cand eu decid cum sa stau si cum sa arat”, relateaza Britney Spears in autobiografia sa.

Femeia care sustine ca a fost amanta lui David Beckham a vazut documentarul si a „explodat”! Declaratii tari, dupa 20 de ani

Volumul de memorii semnat de Britney Spears, asteptat cu mare interes, va fi lansat la doi ani dupa ce vedeta a iesit de sub tutela judiciara de 13 ani a tatalui ei, Jamie Spears. Tutela i-a controlat viata personala, cariera si averea de 60 de milioane de dolari incepand din 2008 si pana la anularea ei in instanta, in noiembrie 2021.

Titlul volumului de memorii face referire la un fragment din cuprinsul cartii in care Britney Spears a scris urmatoarea fraza: „Femeia din interiorul meu a fost reprimata mult timp. Trebuia sa fiu dezlantuita pe scena, asa cum mi-au spus sa fiu, si sa fiu un robot in restul timpului”.

Cartea va fi lansata pe 24 octombrie de Gallery Books, ce tine de editura Simon and Schuster.

Articole din aceeasi categorie