15.06.2023
Premiera muzicala de la Patricia Paulenco! Artista a lansat o piesa: „Acum sunt in pregatire doua piese, pana la sfarsit de vara neaparat trebuie sa lansez una...” - VIDEO

Invitata in studio-ul O Seara Perfecta a fost Patricia Paulenco care a venit cu o premiera muzicala, intitulata „Ochii Tai”. Aceasta  dezvaluit ai cui sunt ochii si de cine a fost inspirata.

In urma cu sase ani, Patricia, a fost invitata in studio-ul O Seara Perfecta cu prima ei premiera muzicala, iar acum aceasta a venit cu premiera piesei „Ochii Tai”.

„Esti femeia care intr-o seara mi-a furat inima...”! Vezi ce mesaj emotionant a postat Patric Hanganu de ziua sotiei sale - FOTO/VIDEO

Fiind intreabata cine a fost inspiratia piesei, Patricia a marturisit: „Eu cred ca cel mai bine e sa adresati aceasta intrebare textierei, dar eu banuiesc ca se numeste asa pentru ca atunci cand m-am intalnit cu ea, imi complimenta si imi zicea ca am ochi frumosi”.

In acest videoclip tanara pare a fi alaturi cu toate pietenele sale, aceasta a dezvaluit: „Doua dintre cele doua fetite sunt pietenele mele cele mai bune. In videoclip apar si doua gemanute, ele sau filmat si la Pasha Parfeni in videoclip, ele sunt dansatoare si cumva regizorul a venit cu propunerea sa le chemam sa se filmeze si ele in videoclip, pentru ca cumva au cochetat frumos si ele stiau deja ce trebuie sa faca. Am avut mare noroc de prietenele mele, pentru ca m-au ajutat sa decorez barcile alea, pentru ca eu singura nu m-as fi descurcat”. 

Videoclipul a fost filmat timp de trei zile, un astfel de proiect costa timp, dar si bani, Patricia a dezvaluit cat a costat acest videoclip. „A costat ceva, eu am norocul de parinti, pentru ca ma sustin si investesc in mine”.

Costum elegant VS costum popular? Cum arata cei mai cunoscuti artisti de la noi, la patru ace - FOTO

Interpreta nu se opreste aici, iar planurile sale de viitor sunt marete.„Acum sunt in pregatire doua piese, cateva zile in urma am primit de la compozitor deja variantele finale, pana la sfarsit de vara neaparat trebuie sa lansez una. Eu mi-am propus anumite scopuri, nu prea vreau sa le divulg pentru ca eu sunt un pic mai rezervata”.

Cine este femeia care a venit cu Donald Trump la tribunalul din Miami si pe care toata lumea a confundat-o cu Melania

Articole din aceeasi categorie