14.06.2023
„Esti femeia care intr-o seara mi-a furat inima...”! Vezi ce mesaj emotionant a postat Patric Hanganu de ziua sotiei sale - FOTO/VIDEO

La data de 14 iunie, Svetlana Nichitina, sotia interpretului Patric Hanganu, si-a sarbatorit ziua de nastere. Aceasta a implinit frumoasa varsta de 35 de ani.

Cu aceasta ocazie, pe pagina sa de Instagram, Patrica venit cu un mesaj de felicitare pentru sotia sa.

Vara se numara...burticile! Vezi care sunt cele mai cunoscute gravidute ale momentului - FOTO

„Esti o femeie gingasa,  Esti o femeie puternica, Esti o femeie frumoasa, Esti o femeie desteapta, Esti o femeie inteleapta, Esti o femeie dulce, Esti o femeie de succes, Esti o femeie misterioasa, Esti o femeie perseverenta, Esti o femeie responsabila, Esti o femeie fierbinte, Esti o femeie pasionala, Esti o femeie care stie ce vrea,  Esti o femeie grijulie, Esti o femeie muncitoare, Esti o femeie care intr-o seara mi-a furat inima si m-a facut cel mai fericit si implinit barbat. Iti multumesc ca ma accepti asa cum sunt si ma rabzi zi de zi. La multi ani, mamica noastra”, a scris bloggerita in descrierea unei fotografii in care apare alaturi de Svetlana.

Pe pagina sa de Instagram, Svetlana a dezvaluit si ea ca ea alaturi de familia sa au evadat din Chisinau. „De ziua mea am evadat din Moldova cu familia”.

Patric isi rasfata sotia din plin, iata ca si de data aceasta i-a organizat o surpriza placuta, de dimineata Svetlana a postat o poza unde apare cu un buchet de flori, doua pahare si un vin spumant, iar in descrierea pozelor a mentionat: „Incep ziua corect, sunt inundata in flori si atentie de la tine”.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului, el se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea. Svetlana Nichitina este sotia interpretului, iar impreuna au un baietel.

Vacanta de vis! Vezi in ce tara a plecat bloggerita Katy Black alaturi de sot, socri si cei trei copii - VIDEO

Miss Moldova 2017 - mai sincera ca niciodata! Vezi ce a publicat Ana Badaneu pe Instagram: „Mi-e greu sa fiu asa de mare” - FOTO

Articole din aceeasi categorie