14.06.2023
Costum elegant VS costum popular? Cum arata cei mai cunoscuti artisti de la noi, la patru ace - FOTO

Cand isi lasa incaltarile si costumele populare si se imbraca in tinute elegante, interpretii de muzica populara se transforma in adevarati gentlemeni, iar interpretele in lady.

Ion Paladi

Ion Paladi este un interpret de muzica populara din Republica Moldova. A inceput sa cante de la varsta de 11 ani, a studiat Colegiul Republican de Muzica „Stefan Neaga” si este absolvent al Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, specialitatea „Dirijat Cor Academic”.

Vacanta de vis! Vezi in ce tara a plecat bloggerita Katy Black alaturi de sot, socri si cei trei copii - VIDEO

Igor Cuciuc

Igor Cuciuc este un interpret de muzica populara din Republica Moldova, este casatorit cu Diana Cuciuc si au impreuna o fata, Andreea.

Gabriel Nebunu

Gabriel Nebunu este cunoscut si apreciat nu doar pentru talentul de a canta, dar si pentru simtul umorului foarte dezvoltat. Paginile lui de socializare sunt sursa care le transmite si ii incarca pe fani cu multa voie buna.

„Esti femeia care intr-o seara mi-a furat inima...”! Vezi ce mesaj emotionant a postat Patric Hanganu de ziua sotiei sale - FOTO/VIDEO

Nicolae Glib

Nicolae Glib este un interpret de muzica populara din Republica Moldova, artistul este cunoscut pentru piesele „La multi ani cu sanatate”/„Tine-mi Doamne tineretea”, etc.

Mihai Ciobanu

Mihai Ciobanu este interpret de muzica populara din Republica Moldova. Prin colectia sa de cantece, se regasesc:„Casa parinteasca nu se vinde”, „Of, sarmana inima”, „Cimitir cu piatra alba” etc.

Miss Moldova 2017 - mai sincera ca niciodata! Vezi ce a publicat Ana Badaneu pe Instagram: „Mi-e greu sa fiu asa de mare” - FOTO

Zinaida Julea

Zinaida Julea este o interpreta de muzica populara din Republica Moldova. In 1976 ii este conferit titlul de Artist emerit, iar in 1985 - cel de Artista a Poporului. In 1993, i se confera medalia „Meritul civic” si in 1997 - Ordinul Republicii.

Adriana Ochisanu

Adriana Ochisanu a fost nascuta pe 18 martie 1978 in Republica Moldova. Ea este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzica populara din tara, dar si din Romania. 

Regina Rania, impecabila intr-o spectaculoasa rochie de seara, la o gala de caritate. A fermecat cu aparitia ei - FOTO

Laurentia Coptilet

Laurentia Coptilet este o interpreta de muzica populara, in varsta de 22 de ani. Aceasta a lansat trei melodii populare in colaborare cu renumita Orchestra „Lautarii”. 

Articole din aceeasi categorie