15.06.2023
Cine este femeia care a venit cu Donald Trump la tribunalul din Miami si pe care toata lumea a confundat-o cu Melania

Spectatorii - si chiar si Fox News - au crezut ca Melania Trump a venit marti la Miami sa il sustina pe sotul ei care s-a prezentat la tribunal in legatura cu scandalul documentelor secrete, potrivit Insider. 

Dar, femeia care a venit la tribunal in convoiul de masini al lui Trump era de fapt directorul adjunct de comunicare al fostului presedinte american. Dupa ce convoiul de masini al lui Trump a ajuns la tribunalul de la Miami unde acesta a pledat nevinovat la cele 37 de capete de acuzare care i-au fost aduse in scandalul documentelor secrete pe care le tinea acasa, prezentatorul Fox News John Roberts a aratat un videoclip cu o femeie care purta ochelari de soare si care semana foarte mult cu Melania Trump. 

„Iat-o”, a spus Roberts. Dupa 15 minute de la prima sa interventie, Roberts si-a corectat greseala. „Aparent, nu era Melania. O zi ca asta, cu atat de multe veniri si plecari, este usor de la departare sa confunzi doua persoane.”

„Esti femeia care intr-o seara mi-a furat inima...”! Vezi ce mesaj emotionant a postat Patric Hanganu de ziua sotiei sale - FOTO/VIDEO

Melania a ramas de fapt la New York in timp ce fostul presedinte american s-a deplasat in Florida pentru a se prezenta la tribunal, potrivit Daily Mail. Margo Martin a lucrat pentru Trump de cand acesta era inca la Casa Alba si a fost secretarul de presa care a facut ultimul anunt din mandatul lui Trump. 

Mai mult, Martin s-ar putea sa fie implicata si ea in cele mai recente probleme legale cu care se confrunta Trump. CNN a raportat ca Martin a fost prezenta la o intalnire privata organizata in iulie 2021 unde procurorii spun ca Trump a fluturat in aer un plan de lupta secret in fata invitatilor sai. Documentele Pentagonului detaliau un atac asupra Iranului. 

Vacanta de vis! Vezi in ce tara a plecat bloggerita Katy Black alaturi de sot, socri si cei trei copii - VIDEO

In inregistrarea audio a intalnirii se poate auzi cum Trump le spune invitatilor sai ca „astea sunt informatii secrete. Uite, uite aici”. Martin este una dintre putinele persoane care au ramas alaturi de Trump dupa ce acesta si-a incheiat mandatul de presedinte.

Martin a postat marti un videoclip cu Trump inconjurat de fani intr-o brutarie din Miami, unde s-a oferit sa le achite notele de plata tuturor celor prezenti si a ascultat cum acestia i-au cantat „La multi ani”. Dupa ce a iesit de la Tribunalul din Miami, Trump, care nu are deocamdata nicio restrictie de calatorie, s-a urcat in avionul sau privat si a plecat spre clubul sau de golf din Bedminster, New Jersey.

Articole din aceeasi categorie