08.09.2022
Piesa a reinviat! Radu Sirbu a lansat un remix la piesa „Dragostea din tei”. Vezi cum suna compozitia: „Dupa vacanta, am venit asa de inspirat ca in doua zile am si pregatit piesa” - VIDEO

Hitul „Dragostea din tei” are o noua haina acum, datorita unui fost membru al trupei O-Zone. Este vorba despre Radu Sirbu, cu care prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta, Anisoara Loghin a discutat in legatura directa, caci interpretul se afla in prezent peste Prut. 

Gandul de a reinvia piesa „Dragostea din tei”, potrivit interpretului, el il avea deja de mult timp, insa il tot amana din cauza mai multor motive. „Acum, dupa vacanta, am venit asa de inspirat ca in doua zile am si pregatit piesa. Am vorbit cu casa de discuri si uite ca ea deja este pe piata”. 

Drepturile asupra materialului inital il detine casa de discuri. Din acest motiv, Radu a discutat cu ei despre ideea sa si impreuna au lansat o co-productie. „Este oficial. E ca un remix. Il poate face oricine, insa cu acordul detinatorului de drepturi”. 

Au avut peste 200 de invitati la nunta si au pastrat traditiile! Afla in exclusivitate de ce au decis Roman Burlaca si Gabriella Damir ca Vasile Advahov si sotia lui Ionela sa le fie nasi: „A fost o surpriza pentru noi spontana si ne-am bucurat.” - VIDEO

Au trecut 19-20 de ani de cand a fost lansata piesa initiala, de catre formatia O-Zone. „Dupa datele de pe wikipedia au trecut 19 ani. Insa mie mi se pare ca sunt chiar 20 de ani. Si inca este actuala. E fantastic”. 

Tot in aceeasi zi, Radu a lansat si o piesa proprie, care se numeste „In ochii tai”. „Saptamana viitoare apropo vom lansa si un videoclip. E ceva inedit pentru mine si pentru fanii mei. Piesa este interesanta, pentru ca este putin mai retro, dar cu sunetele actuale. Feedbackul este foarte bun din partea fanilor, insa inca nu am inceput sa o promovez. Vom incepe campania de promovare saptamana viitoare”. 

Cum a reactionat tenorul Dumitru Mitu la saltul cu parasuta al iubitei sale, Iuliana Maranciuc: „Cateva zile am fost foarte rece” - VIDEO

Pe langa faptul ca este compozitor si interpret, Radu mai este si producator. El isi produce singur piesele. „Mai si fac si remixuri pentru altii. Ma simt foarte bine asa. E mai bine asa pentru mine in momentul de fata”. 

La inceputul lunii septembrie, a fost ziua de nastere a sotiei sale. Artistul a facut o declaratie de dragoste foarte frumoasa pe retelele sociale. „Daca o iubesc nu am cum sa nu-i fac declaratii. O fac din inima”. 

Dianna Rotaru - sexy la tejghea! Interpreta a fost provocata sa fie barmanita. Vezi cat de bine i-a reusit acesteia sa se descurce cu noua profesie - VIDEO

Chiar daca se iubesc mult, ei la fel se cearta si trec prin momente mai grele. Insa, dupa spusele artistului, ei incearca sa gandeasca la rece, sa gaseasca un numitor comun si sa se impace cat mai repede. „In videoclip o sa vedeti o scena in care noi ne certam”.

Articole din aceeasi categorie