08.09.2022
Dianna Rotaru - sexy la tejghea! Interpreta a fost provocata sa fie barmanita. Vezi cat de bine i-a reusit acesteia sa se descurce cu noua profesie - VIDEO

Orice ar face, ii iese la fel de provocator. De asta ne-am convins dupa ce am vazut-o pe Dianna Rotaru timp de o zi in rol de barmanita. Sexy la tejghea, comenzile din partea clientilor curgeau garla, iar la sfarsitul zilei blonda a plecat acasa si cu ceva banuti. Despre experienta in calitate de barman, dar si prezentatoare PRO TV, afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Tine mult la Petru Chicu, de asta Dianna a ales sa-l ajute pentru o zi si sa munceasca in restaurantul lui. Nu a reusit sa se instaleze bine la noul post de munca, ca a si venit prima comanda din partea clientilor.

Acum ca a invatat sa deschida o sticla de vin, Dianna a fost extrem de generoasa cu clientii.

Si pentru ca de curand postul de televiziune PRO TV Chisinau a sarbatorit 23 de ani de la infiintare, Dinna a fost intrebata ce facea ea cand avea 23 de ani. „Ceea ce fac si acum. Eu la 23 nu dormeam noptile, eu cantam de luni pana luni pentru ca eram angajata si la un restaurant unde lucram impreuna cu colegii mei din trupa Savana.”, a povestit prezentatoarea.

Au avut peste 200 de invitati la nunta si au pastrat traditiile! Afla in exclusivitate de ce au decis Roman Burlaca si Gabriella Damir ca Vasile Advahov si sotia lui Ionela sa le fie nasi: „A fost o surpriza pentru noi spontana si ne-am bucurat.” - VIDEO

De asemenea aceasta a adaugat: „Eu trebuia sa ma marit la 23 de ani, dar a fost o neintelegere la noi, ori eu eram prea tarana, ori el era prea mare pentru ca era o diferenta de vreo 10 ani. Eram gata sa jucam la nunta, era totul programat, dar ce sa faci, viata merge inainte. Nu m-am maritat cu el.”

Intre timp, comenzile continuau sa vina. Dupa vin si sampanie, clientii au cerut bere. Mare provocare pentru Dianna. Dupa cateva incercari, totusi a reusit.

Face parte din echipa PRO TV de mai bine de un an, timp in care a adunat o multime de amintiri, cele mai multe legate de colegii sai. „Cel mai greu dintre noi toti a fost Anatol pentru ca el cantareste cat mine si Petru. Noi nu putem unii fara altii. Eu cand ma culc ma gandesc la ei si cand ma trezesc, ei se gandesc la mine.”

Si-a privit frica in ochi si a facut acest pas curajos! Prezentatoarea stirilor PRO TV, Iuliana Maranciuc a sarit cu parasuta de la o inaltime de 3 mii de metri: „Anul meu si prezentarea a fost la fel ca acest salt...” - VIDEO

Acum munceste la televiziunea ei de suflet, spune Dianna. „Eu privesc PRO TV de mica. Practic aveam o dragoste si o atitudine respectuoasa fata de echipa PRO TV.”

Articole din aceeasi categorie