12.10.2023
Peste 22 de mii de vizualizari in doar 13 ore! Satoshi a lansat piesa „Daca maine nu mai vine”: „Fiori pe sira spinarii” - VIDEO

Artsitul modest despre care vorbeste toata tara noastra si deja toata Romania, Vlad Sabajuc, cunoscut ca si Satoshi a lansat o piesa noua! Vezi cat de bine suna „Daca maine nu mai vine”.

Tanarul interpret din Republica Moldova, care isi uimeste fanii cu carisma si vocea sa, in ultima perioada este din ce in ce mai implicat in activitatea sa artistica.

Iuliana Beregoi isi continua studiile in Moldova! Domeniul ales nu are nicio legatura cu muzica - FOTO

Ieri, Satoshi a revenit cu o noua bomba muzicala, care deja are peste 22 de mii de vizualizari, peste 3 de mii de aprecieri si sute de comentarii.

„Geniala transpunere a “Cred in oameni ca tine/Cand danseaza-n camera lor” in clip!”/„Cu fiecare piesa ma cuceresti tot mai tare!”/„Satoshi niciodata nu ne dezamageste”/ „Fiori pe sira spinarii” , dar si alte mesaje de admiratie, i-au lasat internautii in rubrica de comentarii a videoclipului.

Delia Matache nu doarme noaptea. Artista spune prin ce trece: „Trebuie sa fac foarte multe chestii, altfel nu sunt implinita”

Satoshi este un interpret din Republica Moldova, care a devenit cunoscut datorita unor piese precum: „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Noaptea pe la 3”.

Victoria Beckham, colectie impresionanta de inele de logodna, toate primite de la sotul ei. Cate inele cu diamante i-a oferit David - FOTO

Articole din aceeasi categorie