12.10.2023
Victoria Beckham, colectie impresionanta de inele de logodna, toate primite de la sotul ei. Cate inele cu diamante i-a oferit David - FOTO

Victoria Beckham are o colectie impresionanta de inele de logodna. Nu mai putin de 15 astfel de bijuterii are fosta cantareata din trupa Spice Girls. Nu din tot atatea relatii, ci toate i-au fost daruite de sotul ei, David Beckham.

De-a lungul celor 24 de ani de casnicie, fostul fotbalist i-a oferit sotiei sale o multime de inele pretioase, fiecare cu un design diferit. Potrivit Elle, primul inel de logodna al Victoriei a fost unul cu diamant de trei carate, montat pe o banda simpla din aur. A fost cel cu care David a cerut-o de sotie in 1998 si ar fi costat 85.000 de dolari la acea vreme.

victoria beckham (5)

Iuliana Beregoi isi continua studiile in Moldova! Domeniul ales nu are nicio legatura cu muzica - FOTO

Dupa nunta, bruneta a renuntat la acel inel si a aparut cu un altul, din platina, cu mai multe diamante mici. Nici acesta nu a fost alesul ei pentru totdeauna, caci in 2003, Victoria aparea cu un alt inel de logodna, iar anul urmator, cand ea a implinit 30 de ani, David i-a schimbat din nou bijuteria de pe inelarul mainii stangi, cu un diamant roz sampanie, de 1,1 milioane de dolari.

In 2005, creatoarea de moda a aparut cu cel mai extravagant inel din colectie, care pare sa fi devenit preferatul ei: un diamant de 17 carate.

Horoscop 12 octombrie 2023. Zodia care ar putea intra intr-un conflict la munca

Olga Verbitchi, in vizita la parintii iubitului ei! De ce surpriza a avut parte interpreta - FOTO

Sedinta foto neobisnuita! Ionel Istrati a pozat intr-o celula din inchisoare. Ce tinuta a ales sa poarte interpretul - FOTO

Articole din aceeasi categorie