12.10.2023
Delia Matache nu doarme noaptea. Artista spune prin ce trece: „Trebuie sa fac foarte multe chestii, altfel nu sunt implinita”

Deliei Matache nu ii place sa doarma noaptea. Invitata in podcastul „Aproximativ discutii”, artista a recunoscut ca e activa si pe timpul noptii, cand rezolva tot ce nu reuseste pe timpul zilei. „Sufar de ADHD”, sustine cantareata.

Delia Matache se imparte intre concerte, cantari, evenimente si vacante in locatii inedite. Ba merge in destinatii exotice, ba urca pe munte, artista intotdeauna isi gaseste ocupatie in timpul liber. Tocmai pentru a se bucura de multe activitati, ea recunoaste ca nu ii place sa doarma. 

delia-matache-nu-doarme-noaptea-7

Sedinta foto neobisnuita! Ionel Istrati a pozat intr-o celula din inchisoare. Ce tinuta a ales sa poarte interpretul - FOTO

Ea crede ca a ajuns sa sufere de ADHD, tulburarea de deficit de atentie si hiperactivitate. Nu a diagnosticat-o insa un medic. „Imi place cand ma agata serialele. Mi se pare ca am mai multa viata, am ziua la dispozitie, in care fac ce vreau eu, si mai am ceva, mai am si noaptea.

delia-matache-nu-doarme-noaptea-6

„Mi se pare ca timpul ala petrecut la nani e pierdut. Eu mai fac ceva, eu nu dorm. Sufar de ADHD. Trebuie sa fac foarte multe chestii, altfel nu sunt implinita sufleteste”, a marturisit artista, care, pe timpul noptii, rezolva tot ce nu a reusit pe timpul zilei.

delia-matache-nu-doarme-noaptea-5

Iuliana Beregoi isi continua studiile in Moldova! Domeniul ales nu are nicio legatura cu muzica - FOTO

„Trebuie sa fac multe lucruri si mi se pare ca timpul ala petrecut la nani e pierdut. Si, atunci, incerc sa prelungesc ziua si sa mai fac ceva. Macar daca nu fac nimic, sa ma uit la povestile altora si sa ma implic in niste chestii emotional, gen film. Eu stiu sigur ca am ADHD si nu m-am dus la niciun psihoterapeut”, a mai spus Delia Matache.

delia-matache-nu-doarme-noaptea-3

„M-am autodiagnosticat. Sunt convinsa 100%. O sa ma duc si o sa obtin stampila, sau ce se da. Nu e ca si cum imi doresc sa am, nu vreau sa am, ca nu mi se pare ca sunt speciala in niciun fel. Pur si simplu, stiu ca sunt agitata dintotdeauna, n-am rabdare sa fac anumite lucruri. Nu pot sa fac nimic din ce nu-mi place. Pot sa fac doar lucruri care-mi plac”, a incheiat artista.

delia-matache-nu-doarme-noaptea-2

Cleopatra Stratan pregateste o noua piesa alaturi de un cunoscut DJ din Romania. Vezi teaser-ul cantecului „Adio” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie