11.10.2023
Iuliana Beregoi isi continua studiile in Moldova! Domeniul ales nu are nicio legatura cu muzica - FOTO

Iuliana Beregoi a publicat cateva fotografii pe online prin care a dat de inteles ca isi continua studiile.

Desi cea mai mare parte a timpului o petrece in Romania, Iuliana este studenta la o universitate din Republica Moldova.

Doina Sulac si Isidor Tanase si-au botezat copilul! Cine sunt nasii micutului Luca - VIDEO

De langa faptul ca a postat o fotografie din holul institutiei de invatamant, interpreta a publicat mai tarziu si o imagine din sala de curs.

In cadrul universitatii alese de catre Iuliana, studentii pot primi educatie in domeniul economiei, comertului si a dreptului.

Beregoi a oferit si un indiciu despre facultatea la care a fost admisa. Deoarece studiaza la moment despre cooperative, se pare ca interpreta a ales domeniul economiei sau cel al comertului.

Planifica o noua operatie estetica! Ce isi doreste Tany Vander sa schimbe la corpul sau - FOTO/VIDEO

Acum cateva luni, in cadrul unei emisiuni TV de peste Prut, Iuliana Beregoi a mentionat: „M-am pregatit intens si ma bucur ca am terminat totul cu bine. Eram foarte emotionata si cand am aflat notele am fost super multumita. O sa dau la o facultate in Moldova probabil. Nu stiu daca o sa merg la frecventa redusa sau normal, dar inca ma gandesc. Nu cred ca o sa fie ceva legat de muzica, probabil de business”.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda.

Articole din aceeasi categorie