17.03.2023
Pentru prima data dupa mult timp, Dilara a vorbit deschis despre despartirea de Morgenstern: „Aproape tot ceea ce am acum este in cea mai mare parte meritul lui” - FOTO

Despartirea unuia dintre cele mai spectaculoase cupluri din Rusia a facut mult zgomot. Unii fani ai cuplului inca mai speculeaza cu privire la relatia complicata dintre Dilara si Alisher, care, potrivit zvonurilor, au incercat sa se reintalneasca dupa divort. 

In acelasi timp, fostii indragostiti insisi, desi duc o viata publica, nu s-au grabit niciodata sa aduca claritate la ceea ce se intampla intre ei. In cele din urma, pentru prima data dupa mult timp, Dilara a decis sa vorbeasca despre fostul ei sot.

Fata a comentat despre despartirea de rapper si despre viata ei dupa divort intr-un interviu pe canalul de YouTube al Anastasiei Anisimova. Se pare ca relatia dintre fostii parteneri a luat sfarsit si, desi Dilara recunoaste ca despartirea a fost grea pentru ea, nu simte decat recunostinta fata de Morgenstern.

Emilian Cretu, tot mai inspirat! Actorul a facut o noua parodie la adresa bloggeritei Tany Vander: „Valeu coastele mele. Fetelor, incercati si voi, ca eu am incercat” - VIDEO

„De fapt, mi-a dat multe. Aproape tot ceea ce am acum este in cea mai mare parte meritul lui. Ii sunt foarte recunoscatoare pentru asta. M-a facut mult mai puternica: Nu este un secret ca mi-a frant inima de mai multe ori. De fapt, sunt recunoscatoare pentru aceasta experienta. Inca mai cred in dragoste. Pentru ca la urma-urmei, am avut-o si a fost sincer.”, a spus Dilara.

Dilara a raspuns si la intrebarea daca a inceput sa simta lipsa banilor dupa despartirea de un muzician popular. Dar, dupa cum s-a dovedit, nu. Fata locuieste acum in Dubai si castiga din contracte de publicitate si colaborari. Potrivit bloggeritei, dupa despartirea de Alisher, i-a devenit mai usor sa-si construiasca o cariera: „Morgenstern mai are probleme care se reflecta la oamenii care sunt langa el. Acum, totul este mult mai usor si mai calm. Adica cu publicitate, cu contracte, cu toate astea. Dar nu pot sa nu mentionez faptul ca atunci cand eram impreuna, desigur, el m-a asigurat financiar, mi-a facut cadouri scumpe.”

Valerie Lungu, clip viral pe Instagram! A adunat peste 20 de milioane de vizualizari - VIDEO

Deci, se pare ca totul este in regula in viata fetei, pe cand Alisher se cearta cu toate vedetele.

Articole din aceeasi categorie