17.03.2023
Valerie Lungu, clip viral pe Instagram! A adunat peste 20 de milioane de vizualizari - VIDEO

Valerie Lungu este unul dintre cei mai apreciati bloggeri din Republica Moldova, care a reusit sa cunoasca succesul international prin pozele si videoclipurile postate pe Instagram si TikTok.

Cu multa atentie si dedicatie, Valeria Lungu creeaza videoclipuri cu mesaj care ajung sa fie relevante pentru femeile din intreaga lume.

Unul dintre reel-urile postate pe Instagram a depasit 20 de milioane de vizualizari si reprezinta femeia independenta care nu mai cauta validare de la un barbat si care reuseste prin fortele proprii sa fie puternica.

Despre materialul care a ajuns viral la nivel international, Valeria Lungu spune: „Da, la o prima vedere este un videoclip amuzant, am starnit multe reactii cu el, insa mesajul este unul mai profund. Mi-am dorit sa transmit faptul ca nu trebuie sa ne lasam afectate de presiunea societatii, sa fim speriate de varsta, de ceea ce spune lumea. Si sa ne ascultam mai mult vocea interioara, sa fim independente, noi sa fim prioritatea noastra numarul 1. Ma bucur sa vad ca munca mea este inteleasa si apreciata de milioane de persoane din intreaga lume”.

Originara din Republica Moldova, Valeria Lungu s-a mutat la Bucuresti, unde a cucerit telespectatorii cu tinutele sale de la „Bravo, ai stil!”. Ea a stiut sa se foloseasca de notorietatea pe care i-a adus-o emisiunea si a devenit unul dintre cei mai apreciati influenceri din Romania.

Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 480 de mii de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Articole din aceeasi categorie