17.03.2023
Emilian Cretu, tot mai inspirat! Actorul a facut o noua parodie la adresa bloggeritei Tany Vander: „Valeu coastele mele. Fetelor, incercati si voi, ca eu am incercat” - VIDEO

Emilian Cretu face tot mai des parodii la adresa bloggeritei Tany Vander.

De aceasta data Emilian Cretu a fost inspirat de o secventa din unul dintre webinarele bloggeritei unde spunea ca: „Daca esti undeva intr-un local si esti in rochita scoate-ti chiloteii si da-i lui in mana sa-i tina. Iata senzatia aceasta, gandu asta ca tu esti fara chilotei, ii rupe.” 

Iar Emilian a facut un clip video in care apare din nou imbracat in femeie, actorul nu a ezitat sa ii parodieze pana si buzele bloggeritei Tany Vander. Acesta era insotit de un barbat, intr-un restaurant, iar acesta i-a dat chilotii in timpul mesei, iar dupa actorul a pus o secventa de pe patul de spital de unde a spus ca: „Valeu coastele mele. Fetelor, incercati si voi, ca eu am incercat. Vedeti ajuta.”

Internautii au venit cu mai multe mesaje in sectiunea comentarii: „Esti genial! Trebuie sa fii tampita la cap tare sa cumperi toate prostiile ei si mai ales cu bani” ,  „Bravo Emilian Numai tu poate vei reusi sa-i cobori nasul Tanei, nitel...Si sa deschizi ochii fetelor,ca magicul ei etc, sunt prostii inventate 100 la 100”.

Emilian Cretu este unul dintre cei mai renumiti influenceri din Moldova, urmarit de peste 500 de mii de oameni. Actorul este admirat pentru carisma sa, dar si pentru clipurile pline de umor pe care le realizeaza. Acesta nu scapa niciun moment important din viata lui fara sa-l posteze pe retelele de socalizare.

Tany Vander este o influencera din Republica Moldova, cu o comunitate de peste 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam.

Articole din aceeasi categorie