23.08.2023
WOW! Sora lui Michael Jackson este fana Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei - VIDEO

Cleopatra Stratan este una dintre artistele care a impresionat publicul larg inca de la o varsta frageda. Tanara se bucura pana in prezent de popularitate, iar cantecele sale par ca nu le mai asculta doar copiii si adolescentii, dar mai nou si starurile de la Hollywood.

Una dintre surorile lui Michael Jackson, La Toya Jackson a publicat cu ceva timp in urma un videoclip amuzant pe Instagram, iar pe fundal aceasta a ales sa cante melodia Cleopatrei Stratan - „Zunea Zunea”. 

Impresionata de faptul ca succesul melodiei a ajuns atat de departe, Cleopatra i-a scris vedetei un comentariu: „This is my song! Thank u @latoyajackson!”, in traducere din engleza: „Acesta este cantecul meu! Multumesc @latoyajackson!”.

Britney Spears, distrusa de divort! Nimeni n-a recunoscut-o pe strada - FOTO

De asemenea, Stratan le-a impartasit si internautilor bucuria ei. Intr-un InstaStory ea a mentionat: „Deci, sunt socata. La Toya Jackson, sora lui Michael Jackson a postat acest video cu piesa mea „Zunea Zunea”. WOW, WOW”.

Nu este pentru prima oara cand o celebritate de talie mondiala foloseste „Zunea Zunea” drept piesa de fundal pentru filmuletele publicate in mediul online. In mai 2022, Snoop Dogg a facut acelasi lucru.

Marcela Paladi este in vacanta! Vezi imaginile pe care le-a publicat tanara in mediul online: „Inca imi dau seama cum sa inot fara picioare” - FOTO/VIDEO

Cleopatra Statan a dat lovitura cu piesa „Ghita” pe cand avea 3 ani, iar la 6 ani lansa piesa „Zunea Zunea”. Acesta melodie a devenit hit, dupa ce a fost viral in Indonezia, Vietnam, India, Tailanda, Malaysia.

Articole din aceeasi categorie