23.08.2023
Miss Moldova 2023 a implinit 21 de ani! De ce surpriza a avut parte la miezul noptii Diana Spotarenko - FOTO

Castigatoarea titlului de „Miss Moldova” din acest an a avut parte de o surpriza la miezul noptii, insa nu a dezvaluit din partea cui.

Modelul isi sarbatoreste astazi cea de a 21-a aniversare. Ea a fost surprinsa intr-un mod placut cu un buchet imens de romanite albe, chiar la ora 00:00.

Pe pagina ei de Instagram, Diana a publicat si o imagine. „Happy bday to me”, in traducere din engleza: „La multi ani mie”, a notat Spotarenko in descrierea postarii.

De asemenea, modelul a inceput deja sa primeasca si zeci de felicitari din partea celor apropiati. Vezi mai jos cateva dintre mesajele ce i-au fost adresate.

Valentina Nafornita si Cristian Spataru au plecat in luna de miere! Ce destinatie au ales sotii - FOTO/VIDEO

„La multi ani! Ne-am cunoscut in sala de sport si am devenit ambele reprezentantele tarii. Esti o domnisoara: inteligenta, educata, ambitioasa si ma bucur enorm pentru succesul tau. Iti doresc sa fii: fericita, implinita, iubita si sa-ti realizezi toate visurile”, este mesajul pe care l-a transmis Djulieta Calalb, Prima Vice Miss Moldova 2023 si Miss International Moldova 2023.

Diana Spotarenko a devenit cunoscuta cand a obtinut titlul de Miss Moldova 2023. Pentru prima data in cei 25 de ani ai concursului, coroana a ajuns la o tanara din Autonomia Gagauza. 

WOW! Sora lui Michael Jackson este fana Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei - VIDEO

Articole din aceeasi categorie