23.08.2023
Mihai Ungureanu are iubita? Video-ul care i-a pus pe ganduri pe fanii dansatorului - VIDEO

Cunoscutul dansator de la noi, Mihai Ungureanu a plecat recent in vacanta, insa nu de unul singur, ci impreuna cu o blondina focoasa pe nume Sofia.

In escapada, cei doi au repetat un popular trend de pe TikTok. Astfel, Mihai si Sofia au facut un colaj din mai multe filmulete pe care ulterior le-au unit intr-unul singur.

Acestia par degajati si fericiti impreuna, iar lucrul dat l-au observat si internautii care au impanzit sectiunea de comentarii cu mesajele lor. „E iubita ta?”, „Frumosi mai sunteti”, „Cel mai bun duet”, „Vai, cat de draguti sunteti voi”, sunt cateva dintre comentariile pe care le-a primit Mihai Ungureanu.

Filmuletul a fost distribuit de catre Sofia si pe InstaStory, acolo unde a decis sa adauge si cateva stickere in forma de inima.

Valentina Nafornita si Cristian Spataru au plecat in luna de miere! Ce destinatie au ales sotii - FOTO/VIDEO

Un alt indiciu care indica ca cei doi formeaza un cuplu consta in faptul ca la inceputul acestei veri Sofia a primit un buchet imens de trandafiri de la Mihai. Florile au fost daruite cu ocazia zilei de nastere a blondinei.

La fel ca si Mihai Ungureanu, Sofia este o dansatoare profesionista, iar acest lucru il putem observa datorita imaginilor si video-urilor pe care le distribuie pe social media.

Britney Spears, distrusa de divort! Nimeni n-a recunoscut-o pe strada - FOTO

Mihai Ungureanu este un dansator din Republica Moldova. El participa la diverse competitii de dans la care ia mereu locuri de frunte, dar si s-a lansat in muzica, avand numele de scena, Hugo. Publicul larg l-a cunoscut pe Ungureanu dupa ce acesta s-au filmat in videoclipul lui Ionel Istrati pentru piesa „Te caut”.

Articole din aceeasi categorie