28.12.2021
Pentru ea succesul de azi e rezultatul muncii de ieri. Interviu sincer cu Leo Ciobu - Vice Campioana Wellness Pro: „In afara salii de forta sunt sora, fiica, prietena si studenta in drept”

Leo Ciobu este una dintre putinele culturiste din Republica Moldova care se bucura de succese remarcabile, victorii marete si titluri de frunte.

Frumoasa si talentata - Leo Ciobu a devenit o prezenta remarcabila in tara noastra dupa numeroasele victorii nationale si internationale. Aceasta munceste mult  zi de zi si se viseaza campioana la concursul prestigios de culturism - Olympia. Asadar, mai jos puteti sa o descoperiti pe Leo.

Cine este Leo Ciobu inafara salii ce forta? Cum este Leo- femeia? 

„In afara salii sunt sora, fiica, prietena si studenta in Drept. Petrec timpul ramas cu familia, acord timp maxim posibil celui mai mic membru al familiei - Rocky, buldoggul nostru francez, care e numarul unu ca prioritatea atunci cand ma eliberez de la munca asupra performantelor noi. ”

De unde a aparut pasiunea pentru sport? Ai avut-o dintotdeauna? 

 „Eu sunt copila pentru care miscarea era asociata cu puterea. Tata fiind un exemplu si respectiv un mentor pentru mine. Iata de aici a si inceput aceasta pasiune. Eu consider ca sportul e in mine dintotdeauna - de o viata! ”

Asa spalatorie ai vazut doar in filme! Antreprenoarea Ana Mesina-Ursachi iti spune cum i-a venit ideea de a deschide o asemenea afacere, dar si care sunt avantajele ei - VIDEO

Care este cea mai mare realizare profesionala?

„Anul acesta am pus in cos cel mai mare rezultat pe plan profesional, si cel mai frumos pentru noi si am facut asta dublu. Adica am devenit de doua ori Vice Campioana la doua turnee profesionale. Sunt foarte multumita pentru ca a fost si un debut pentru mine intr-o noua categorie - "Wellness".”

Te-ai confruntat vreodata cu critici, sau lumea are doar cuvinte de lauda? Cum faci fata? 

„Criticile au fost si continua sa fie oriune, dar ele sunt pe langa oamenii care ma sustin cu adevarat. Cat despre criticile nesanatoase eu pur si simplu trec pe langa ele si nu le dau importanta, motivul probabil este lipsa de timp pentru a acorda atentie.”

 Care e deviza dupa care te conduci? Ce/ cine te motiveaza? 

" Succesul de azi e rezultatul muncii de ieri " Oglinda si succesul pe care l-am obtinut e motorasul de baza, dar nu neg si faptul ca am alaturi oameni care ma incurajeaza si imi sunt alaturi, iar pentru asta le sunt recunoscatoare enorm. ”

Anda Adam, prima aparitie la TV cu logodnicul ei. Evelin, fiica vedetei, ii spune „tati" lui Eudor Yosif Mohaci - FOTO

Care este scopul spre care tintesti? 

„Impreuna cu sotul tintim anul acesta cateva turnee profesionale realizate doar cu titlu de "Campioana" si desigur "Olympia" care e visul meu de ani intregi.”

 Ce crezi ca ai fi facut daca nu erai antrenoare si atletica? 

„Probabil ca eram doctor sau ceva in domeniul politiei. Aceste profesii imi erau dragi si apropiate.” 

Ce sfaturi ai pentru tinerele care doresc sa inceapa sa practice o astfel de activitate? Care este regula de baza? 

„Primul pas catre acest domeniu este dezvoltarea de dragoste fata de sport. E necesar sa stai bine cu disciplina si sa te intereseze informatiile de la specialisti in ceea ce priveste dorinta fata de schimbari.”

Ana Cernicova si Dumitru Mitu - planuri marete pentru viitor! Vezi ce scopuri au artistii, dar si ce lectii de viata au invatat in anul 2021 - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie