28.12.2021
Anda Adam, prima aparitie la TV cu logodnicul ei. Evelin, fiica vedetei, ii spune „tati" lui Eudor Yosif Mohaci - FOTO

Anda Adam a divortat de Sorin Nicolescu, tatal fetitei sale. Cei doi au decis sa se desparta dupa sase ani de casnicie. Artista si-a gasit fericirea in bratele afaceristului Eudor Yosif Mohaci, iar in urma cu cateva zile. Anda Adam a avut prima aparitie la TV alaturi de iubitul si fiica sa. Cum se intelege Evelin cu partenerul mamei sale?

In cadrul unei emisiuni romanesti micuta Evelin a spus: „Eu nu intru astazi cu tine in emisiune. Vin cu tati!”

Anda Adam si iubitul ei sunt impreuna de cateva luni, fiind hotarati sa se casatoreasca. Eudor Yosif Mohaci locuieste in Elvetia, iar in ultima perioada a stat in Romania alaturi de cantareata. Eudor a marturisit ca a pastrat toate traditiile din Romania, dar si pe cele din Elvetia si Franta.

O va intoarce cu orice pret! Kanye West a cumparat o casa de 4,5 milioane de dolari, pentru a fi mai aproape de Kim

„Eu stau tot in Elvetia in general. Parintii mei sunt romani, dar m-am nascut in Franta. Acasa s-a vorbit numai romaneste si s-au tinut toate traditiile. Ei au tinut sa pastram traditiile, dar sa le pastram si pe cele din Franta si Elvetia”, a povestit logodnicul Andei Adam la o emisiune TV.

Asa spalatorie ai vazut doar in filme! Antreprenoarea Ana Mesina-Ursachi iti spune cum i-a venit ideea de a deschide o asemenea afacere, dar si care sunt avantajele ei - VIDEO

La scurt timp dupa ce s-a aflat ca Anda Adam a divortat de tatal fiicei sale, artista si-a asumat relatia cu celebrul afacerist. Ulterior, Sorin Nicolescu a transmis un mesaj clar, marturisind ca ii este recunoscator fostei sotii si ii doreste toata fericirea din lume. 

„Eu nu intreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este libera sa faca ce crede ea ca e mai bun pentru viata ei. Are tot dreptul si merita orice isi doreste. Cred ca acum este si putin dezorientata si, oricum, trecem cu totii printr-o perioada dificila, dar pentru mine este un om deosebit, care m-a ajutat in viata si, candva, mi-a demonstrat ca m-a iubit. Si mai presus de orice, este mama lui Evelin.”, a spus Sorin, potrivit sursei de mai sus.

Articole din aceeasi categorie