28.12.2021
Ana Cernicova si Dumitru Mitu - planuri marete pentru viitor! Vezi ce scopuri au artistii, dar si ce lectii de viata au invatat in anul 2021 - VIDEO

Invitatii emisiunii O Seara Perfecta au fost soprana Ana Cernicova si tenorul Dumitru Mitu. Acestia au vorbit despre atmosfera sarbatorilor de iarna, plunurile de viitor si lectiile pe care le-au invatat in anul 2021.

Ana Cernicova spune ca se simte foarte bine in ajunul sarbatorilor de iarna. „Minunat! Acum sunt sarbatori, muncim, e foarte frumos. Eu spre exemplu ieri m-am imbracat caldut si am iesit afara sa ma plimb. Am mers aproape vreo 3 ore si nu am inghetat.”

Spre deosebire de Ana, Dumitru mentioneaza ca ii place iarna doar atunci cand sta acasa: „Pot accepta iarna stand acasa sau ca pe vremuri, la tara, cu sania.”

Craciunita sexy! Moldoveanca Anna Lesko, intr-o rochie cu un decoleu adanc, imposibil de ignorat - FOTO

Atat Ana Cernicova cat si Dumitru Mitu recunosc ca in aceasta perioada sunt foarte ocupati avand cencerte aproape zilnic. „La Palatul National in toata ziua sunt concerte. Toti canta acum la final de an pentru ca abia acum s-au mai relaxat putin restrictiile. Lumea de asemenea este foarte dornica de concerte.”

Campania „Daruiesti si Castigi” s-a incheiat, insa emotiile au ramas si chiar s-au amplificat. Prezentatoarea Valeria Carp - coplesita de senzatii incredibile: „In cadrul emisiunii, au fost stransi peste 600 de mii de lei. Nimeni nu s-a asteptat la atat de multe daruri, a fost foarte spontan” - VIDEO

Pe langa Palatul National, cei doi au spectacole si la opera. Ana spune ca si acolo salile sunt pline de spectatori. „Duminica mai trecuta am cantat spectacolul Rigoletto. Sala a fost arhiplina si publicul calduros. Ne bucura foarte mult ca exista acest feedback, aceasta legatura intre artist si spectator. In perioada cand a fost mai strict era mai putin public in sala.”

Tenorul Dumitru Mitu sustine ca a invatat o lectie foarte importanta in anul 2021 si anume faptul ca: „Ceea ce ti-ai pus in plan sa nu lasi pe o perioada mai indelungata. Daca ai planuit ceva trebuie acum s-o faci. Daca am planuit marti un concert spre exemplu, vineri l-am cantat si gata.”

Urmeaza sa intalnesti singura sarbatorile de iarna? Psihologul Ina Crasnojon te ajuta sa depasesti aceasta etapa: „ Este recomandabil sa ascultam muzica care ne facea candva fericiti, sa imbracam hainele pe care le dorim...” - VIDEO

Cei doi au drept scop de a lansa impreuna o piesa „O sa fie o piesa mega, dar aceasta necesita niste resurse vocale maximale. Acum suntem epuizati.”, mentioneaza Dumitru.

Totodata, Ana si Dumitru au raspuns si la niste intrebari blitz. Prin intermediul lor poti afla cu ce diminutive isi alinta Ana fetita, dar si ce lucru face Dumitru cand este in vacanta.

Ana Cernicova sustine ca anul 2021 a fost unul de nota 9, iar Dumitru Mitu i-a oferit un 8.

Articole din aceeasi categorie