28.12.2021
Asa spalatorie ai vazut doar in filme! Antreprenoarea Ana Mesina-Ursachi iti spune cum i-a venit ideea de a deschide o asemenea afacere, dar si care sunt avantajele ei - VIDEO

Vii, iti pui lucrurile la spalat intr-o incapere cu multe masini automate si ti le iei curate. O astfel de afacere are o tanara din capitala.

Ana si-a inceput afacerea dupa ce intr-o buna zi a vrut sa spele o plapuma insa masina sa de spalat s-a dovedit prea mica pentru asta. In cele din urma, Tanara a deschis propria spalatorie pentru articole voluminoase.

„Ideea asta mi-a venit cativa ani in urma. Totul a pornit din necesitatea de a spala plapumele mari de acasa. Cautam un loc unde sa le spal eu cu detergentul meu, intr-o masina unde sa vad cum se spala. Am observat ca nu avem asa ceva in tara si m-am apucat eu. Cativa ani in urma am facut afacerea dupa care am decis impreuna cu sotul sa ne mutam peste hotare, iar acum am revenit in forta cu o noua filiala.”, mentioneaza antreprenoarea si prorietara afacerii, Ana Mesina-Ursachi.

Zodiile care isi vor intalni dragostea adevarata in 2022, printr-o coincidenta

Putini sunt cei care stiu cum sa utilizeze acest serviciu, insa totul este mult mai usor decat pare. „Aici nu este nimeni care sa deserveasca clientul. Toate instructiunile sunt afisate pe pereti, atat la spalare cat si la uscare. Avem doua tipuri de masini de spalat, un pic mai mici si una pentru articolele foarte mari. Programarea masinilor este foarte simpla deoarece este special conceputa pentru autodeservire.”, povesteste antreprenoarea.

De obicei durata de spalare a lucrurilor voluminoase ajunge pana la 50 de minute. „Pornesti masina, astepti 40-50 de minute. Daca vrei poti sa iti iei acasa plapuma sa o usuci sau daca nu, folosesti uscatoarele.”

Craciunita sexy! Moldoveanca Anna Lesko, intr-o rochie cu un decoleu adanc, imposibil de ignorat - FOTO

Dupa spalare clientii pot folosi si un uscator de haine. Ciclul de uscare dureaza 20 de minute.

Costul pentru aceste servicii poate fi achitat la un terminal de plata din incinta spalatoriei. Poti plati atat cash cat si cu cardul.

Articole din aceeasi categorie