13.02.2024
Patric Hanganu, dintr-o problema in alta! Ce i s-a intamplat de aceasta data interpretului - VIDEO

Anul 2024 a inceput cu stangul pentru Patric Hanganu, astfel acesta s-a despartit de mama copilului sau si acum este privat de dreptul de a-si mai vedea copilul. De aceasta data i s-a mai intamplat un incident neplacut.

Patric Hanganu are parte de un inceput de an mai tensionat, dupa ce interpretul a luat decizia de a se separa de iubita sa. Au urmat clipe de cosmar pentru acesta dupa ce iubita l-a dat in judecata si l-a privat de dreptul de a-si mai vedea copilul timp de 30 de zile.

Insa problemele acestuia se tin lant, ieri, intr-un InstaStory Patric a dezvaluit: „Mai pe scurt la mine daca nu e una e alta. Mi-am pierdut cheia de la Mercedes, nu inteleg cum puteam eu sa o pierd, am iesit din masina, am inchis masina, am ajuns in casa ma uit prin buzunare si dau ca cheia nu e. M-am intors inapoi in parcare minus doi si am venit inapoi si iar m-am dus si nu e nicaieri. Insa, pentru mine asta este o problema extrem de mare, foarte foarte grava pentru mine”.

Il mai tii minte pe Broono? De ce interpretul nu mai colaboreaza cu Sasha Lopez - FOTO/VIDEO

„Parca imi e facut, parac sunt blestemat, amus am doua luni de cand problemele una peste alta. M-am imbolnavit, am avut o boala foarte grea si un tratament foarte greu pe care l-am dus, dupa care am racit destul de tare, dupa asta situatia asta. Eu cred ca cineva imi face cu o papusa de in care infige ace. Nu pot sa ma concentrez la nimic, atatea imi stau pe cap, mai repede sa le rezolv pe toate si sa-mi eliberez mintea, nu stiu, ma simt tare la pamant”, a mai adaugat Patric.

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a facut cunoscut in showbiz dupa ce a uimit juratii prin vocea s-a inconfundabila la show-ul „Romanii au talent” si s-a calificat in etapa urmatoare a concursului. El se simte implinit ca povestea vietii sale a fost auzita peste tot, devenind acum mult mai puternic si cunoscut de toata lumea.

Da totul din casa! Cum se intelege Gabriela Lungu cu fiul sau, Catalin: „Eu incerc sa ii explic, dar deja este prea tarziu” - VIDEO

Luna februarie este dedicata luptei impotriva cancerului! Afla de la medicul, Diana Sochirca, cum sa depistezi cancerul mamar - VIDEO

Articole din aceeasi categorie