12.02.2024
Il mai tii minte pe Broono? De ce interpretul nu mai colaboreaza cu Sasha Lopez - FOTO/VIDEO

Broono a devenit cunoscut datorita concursului„Fabrica de Staruri”.Intr-un podcast acordat„BANDSTAGE”pe YouTube, interpretul a povestit despre colaborarea cu Sasha Lopez si motivul din care au incetat sa o mai faca. 

Cei doi S s-au cunoscut intr-un club de noapte din Chisinau in anul 2010.„Sasha mi-a propus sa cant refrenul la piesa „All My People”. Aceasta melodie a fost inregistrata pana sa particip in calitate de concurent la „Fabrica de Staruri 2”. Hitul s-a lansat aproximativ peste doi ani, dupa ce a fost inregistrat”,a spus artistul. 

Trei generatii de femei intr-o singura fotografie! Laura Jdanov a mostenit frumusetea de la mama si bunica ei - FOTO

Interpretul a povestit ca piesele„All My People”, „Everybody Feels Alright”, „Kiss You” auadus proiectului „Sasha Lopez, Ale Blake feat Broono”,popularitate, dar putini bani:„Noi am avut un contract cu o casa de discuri din Romania. Toate drepturile de autor le apartin acestei companii de productie. Eram tineri si am dorit faima, nu ne gandeam la bani atunci”. 

Sasha Lopez and Broono - 3 by MariusDobrescu on DeviantArt

Intrebat de ce a incetat colaborarea cu Lopez, artistul a raspuns:„Proiectul a incetat sa aduca roade atunci cand Sasha a inceput o relatie amoroasa cu solista Alexandra. Trei oameni diferiti au avut ceva in comun. Cand o persoana incepe o relatie cu cineva, inseamna ca acesta este preferata. Si se primeste ca pe cineva se pune accent, dar pe cineva nu. De exemplu, in melodia „Kiss You” eu cant doar cateva propozitii, restul Alexandra”.

Sasha Lopez & Broono feat Alexandra Blake | Sasha Lopez & Br… | Flickr

Abungu Enoc, cunoscut dupa numele de scena Broono, este un muzician, compozitor si MC din Republica Moldova.

Diana Brescan a rupt logodna? Indiciul care a dat-o de gol - FOTO

Articole din aceeasi categorie