13.02.2024
Da totul din casa! Cum se intelege Gabriela Lungu cu fiul sau, Catalin: „Eu incerc sa ii explic, dar deja este prea tarziu” - VIDEO

Actrita si regizoarea Gabriela Lungu, directoare a Teatrului Municipal „Guguta” din Chisinau a fost invitata recent in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. Aceasta a povestit despre premiera spectacolului „Voia lui Voda”, despre relatia cu viitoarea nora, Ana Cernicova, dar si despre relatia cu fiul ei, Catalin Lungu.

Fiind intrebata in timpul interviului cum se intelege cu feciorul ei, Gabriela a raspuns: „Hai sa iti zic acum un lucru. Eu nu intelegeam niciodata cand spunea lumea de razboiul generatiilor. Perioada de trecere critica a copiilor eu n-am avut-o. La copilul meu perioada aia critica a venit pe la 20 de ani cand el era mare si eu nu aveam treaba. A fost o perioada cand multa lume nu stia ca este copilul meu...”

Regizoarea a recunoscut ca ea si Catalin sunt doi oameni complet diferiti. „Acum sunt situatii cand eu incerc sa ii explic, dar deja gata, este prea tarziu. Noi suntem acei doi oameni dintr-o familie care suntem absolut diferiti. Noi suntem pe doua baricade. Eu il inteleg pe deoparte... El este foarte entuziasmat, este foarte aprins, el inca mai crede in viitorul luminos. Eu imi dau seama ca asa am fost si noi”, a spus Gabriela Lungu.

In curand devine majora, dar tatal ei refuza sa o vada de mai bine de 10 ani. Cum au surprins-o paparazzii pe Suri Cruise - FOTO

„Eu ma bucur tare mult ca el pune accentul pe empatie, este foarte important... Eu uneori ma uimesc de felul lui de a fi, de a primi lucrurile. Dar daca vreti sa se aprinda scantei in casa, handeti sa trecem la niste subiecte mai delicate: politica, viata teatrala. Gata, aici ne-am ciocnit. Si eu zic: „Hai sa nu ne sfadim in casa”. Dar este ok pentru varsta asta. Generatiile trebuie sa arda la timp pentru ca la 50 de ani nu mai vrei sa arzi”, a mai povestit invitata.

Ce spune mama lui Catalin Lungu despre viitoarea sa nora, Ana Cernicova

Gabriela Lungu a recunoscut ca la inceput unii oamenii se uitau sceptic la faptul ca Ana este mai mare decat Catalin: „Nu zic, au fost intrebari: „Ei, mai Gabi, e mai mare decat Catalin”. Foarte bine, foarte bine. Acum sa o educe? Are timp? El are acus 30. E fata cantarita, pusa la locul ei”.

Il mai tii minte pe Broono? De ce interpretul nu mai colaboreaza cu Sasha Lopez - FOTO/VIDEO

De asemenea, altii vorbeau despre faptul ca Ana are deja copil. 

„„Ei, dapoi si cu copil”. Foarte bine, copilul meu nu se chinuie. Sa nu doarma copilul meu noptile? I-am zis intr-o zi Anutei: „Voi ati avut noroc de copilul asta pentru ca daca nu era Amelus, va stia lumea poate abia acum cand a aparut internetul asta. Si tu si tat-su ati iesit in lume pentru ca v-a scos copilul””, a mentionat Lungu.

Articole din aceeasi categorie