26.06.2024
Patric Hanganu - dezvăluiri despre relația cu fosta iubită, în direct la O Seară Perfectă: „Nu pot să-mi pierd energia, timpul și alte lucruri pe un scandal copilăresc” - VIDEO

Relația lui Patric Hanganu și a Svetlanei Nichitina a fost un subiect foarte controversat în ultima jumătate de an. Vezi ce dezvăluiri a făcut interpretul în platoul emisiunii O Seară Perfectă.

În ultima jumătate de an, relația dintre interpret și mama copilului său a fost adesea discutată în mediul online. Fiind întrebat cum se simte în situația dată, Patric a menționat: „Sunt foarte fericit de viața pe care o am, încă nu ne-am înțeles 100%, dar pot să spun că nu mai suntem în conflict. Judecata nu a hotărât nimic, pentru că nu am mers în judecată ca să stabilim ceva, pentru că nu cred că este un lucru corect să stabilesc un grafic ca să-mi văd copilul meu. Încercăm cumva să ne înțelegem ca să pot să mă văd și eu cu copilul, dar și mama acestuia”.

Cum te îmbraci vara la birou? Ghid practic de la stilista Alina Carauș - VIDEO

Între cei doi foști iubiți mai există o scânteie, iar dacă în ultima perioadă Patric a ales să nu mai publice totul în online, Svetlana nu ezită să facă acest lucru. „Mă deranjează foarte tare ceea ce spune ea, pentru că eu vreau liniște, eu sunt în perioada de lucru, în perioada de sezon în care am foarte multe activități și chiar nu pot să-mi dau energia pentru asemenea prostii. Nu am la ce să dau replică, deoarece multe lucruri care se spun și se scriu acolo sunt niște falsuri, niște chestii care într-un oarecare mod și-ar dori să mă denigreze, nu știu de ce ea face asta, dar sper că în scurt timp o să se termine totul”, a spus interpretul.

Fiind întrebat dacă atunci când se văd față în față își vorbesc calm, Patric a răspuns fără să stea mult pe gânduri: „Eu de fapt vorbesc normal, eu în general am o atitudine foarte pozitivă față de ea. Cât de tare și cât de mult nu aș vrea, eu nu pot să fac rău, pentru că eu înțeleg că ea este mama copilului meu. Eu mă comport ca un om sănătos la cap, care înțelege că a fost un conflict, o situație, dar gata, ajunge, pentru că eu trebuie să mă dezvolt, am un viitor de făcut, poate a da Domnul și o să mai fac familie, o să mai fac copii. Eu nu pot să-mi pierd energia, timpul și alte lucruri pe un scandal copilăresc, cu o persoană care oricum este legată de mine pozitiv toată viața. Ea este foarte supărată și sincer pe mine mă amuză”.

Are deja 11 tatuaje! Ce semnifică ultimul desen de pe corpul modelului Giovanni Crețu - VIDEO

Anișoara Loghin a întrebat dacă mai este sau nu loc de împăcare între ei. Hanganu a răspuns imediat: „Niciodată să nu spui niciodată, dar în cazul acesta, niciodată”.

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie curent, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online acolo unde a spus că s-a despărțit de mama copilului său, iar aceasta nu îi permite să-și vadă copilul.

Angy Angel, la shopping pentru vacanță! Ce ținute și-a ales interpreta: „Iubesc foarte mult lucrurile exclusiviste” - VIDEO

SURSĂ FOTO: INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie