26.06.2024
Angy Angel, la shopping pentru vacanță! Ce ținute și-a ales interpreta: „Iubesc foarte mult lucrurile exclusiviste” - VIDEO

Ai planificat să mergi la mare, dar nu ştii ce ţinute să iei cu tine în valiză? Angy Angel a fost provocată să meargă la shopping şi să-şi aleagă câteva look-uri pe care le-ar lua cu ea în vacanţă. Ce a ales interpreta, dar şi cu cine a fost la Dubai, află din cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

„Am revenit acasă și tot ce pot să spun este că acasă este cel mai bine. Nu se compară cu nimic. Am plecat în România în ianuarie. Am primit anul trecut un apel cu o zi înainte de 2024. Mi s-au zis niște lucruri și eu am zis că ok, trebuie să fac o schimbare. Eu plec în România! Pe data de șapte ianuarie eram deja în România. Am stat acolo fără să mă întorc acasă vreo două luni. Apoi am început să vin o dată la trei săptămâni, o dată la două săptămâni și apoi o dată la trei zile. Am început să înțeleg cât de complicat este când ești singur... Lucrez și în imobiliare, și în marketing, și în muzică”, a povestit Angy Angel, interpretă.

Întrebată cu cine a fost la Dubai, dar şi ce vacanţă îşi planifică pentru această vară, Angy a spus... „Fratele meu locuiește acolo de aproape 10 ani. Pot să vă spun una, când am fost prima dată, stăteam cu telefonul non-stop în mână. A doua oară eram deja ok, nu mă mai impresionau clădirile. Am fost acolo pentru odihnă, pentru că s-au adunat foarte multe lucruri... Vreau foarte mult să ajung în Spania”.

O femeie de 71 de ani, concurentă la un concurs de Miss, în SUA: „M-am gândit că aș putea inspira multe femei” - FOTO

Ținutele casual sunt la mare căutare în orice anotimp, însă în sezonul cald, este extrem de ușor să le alcătuieşti și să le porți cu plăcere. „Iubesc foarte mult lucrurile exclusiviste, iar unde ne aflăm astăzi o să găsim foarte multe lucruri interesante. Anul acesta nu optez pentru negru. În valiza mea totul este alb și bej. Îmi plac rochițele scurte, îmi plac rochițele lungi, din tricotaj”, a explicat interpreta.

O ţinută comodă şi stilată e perfectă ca să o porţi în avion: „Să știi că sunt amatoare de blugi. Înainte nu prea eram eu feminină, acum nu știu ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Fii și tu de acord că atunci când este vorba de aeroport, acesta este stilul potrivit”.

De asemenea, interpreta şi-a ales şi o rochie elegantă de vară, perfectă pentru o ieşire într-un club sau la un eveniment.

Horoscop 26 iunie 2024. Zodiile care nu au pic de răbdare. Nativii care vor să-şi schimbe viaţa

„Eu sunt obsedată de genți și pantofi. Din Dubai m-am întors cu șase genți și trei perechi de pantofi. Eu investesc rațional în haine pentru că nu haina face omul, dar omul face haina”, a spus în cele din urmă Angy Angel.

Articole din aceeasi categorie