26.06.2024
Are deja 11 tatuaje! Ce semnifică ultimul desen de pe corpul modelului Giovanni Crețu - VIDEO

Are 10 tatuaje pe tot corpul și totuși nu se oprește aici. Giovanni Crețu a revenit acasă din Dubai și a trecut pe la specialist pentru a-și face cel de-al 11-lea desen pe corp. După 9 ore de răbdare, în care a fost nevoit să reziste înțepăturilor cu 8, 10 sau chiar 24 de ace, modelul s-a ales cu un tatuaj de toată frumusețea pe picior. Ce semnificație are, aflăm într-un reportaj marca O Seară Perfectă. 

La 22 de ani și-a făcut primul tatuaj, iar de atunci, nu s-a mai oprit. Giovanni Crețu se numără printre cei care adoră să-și înfrumusețeze corpul cu tatuaje, iar fiecare dintre ele are o semnificație aparte. Și cel de-al 11-lea tatuaj vine cu un mesaj. 

„Astăzi am decis să fac o imagine din cultura japoneză. Acestă figură iconică vine de la japonezi, este vorba de un Samurai, reprezintă mult mai mult decât un simbol al unui războinic, reprezintă trăsături de demnitate, onoare și curaj. Codul din cultura japoneză Bushido, prevede puterea mintală, înțelepciunea și dovada de a înfrunta toate greutățile. Acest cod spune foarte multe, e ca într-un război, atunci când refuzi să lupți, nu-l elimini, ci te elimini pe tine. Puterea de a nu ne elimina în cele mai grele momente sau cele mai grele lupte. Noi suntem bărbați, avem, de fapt, foarte multe greutăți în viață, toată viața unui bărbat, de fapt, este o greutate”, a povestit modelul.

Cum te îmbraci vara la birou? Ghid practic de la stilista Alina Carauș - VIDEO

„Este trist, de fapt, așa ar trebui să fie, pentru că oamenii își fac aluzii sau un concept de viață că ar trebui să fie așa după cum cineva spune. Eu îmi construiesc imaginea mea, ceea ce văd în oglindă, sunt și trăsături, dar și caracter, inclusiv și acest tatuaj care mă inspiră foarte mult”, a adăugat Giovanni.

Este nevoie de curaj și răbdare pentru că executarea tatuajului a durat mai bine de 9 ore, dar și rezistență la înțepăturile cu 24 de ace. „Sper să stau cât mai puțin, am stat 5 ore și cred că durează aproximativ încă 4. Este destul de dureros, mai ales în unele zone, dar este acceptabil, durerea face parte din viața umană”.

Angy Angel, la shopping pentru vacanță! Ce ținute și-a ales interpreta: „Iubesc foarte mult lucrurile exclusiviste” - VIDEO

Întrebat dacă îi plac fetele cu tatuaje, Giovanni a răspuns: „Îmi place arta tatuajului, însă, în dependență deja ce stil, ce tatuaj, pentru că sunt fete cărora le stă bine cu tatuaje, la altele mai puțin”.

De mai bine de 5 ani, Giovanni este stabilit în Dubai, totuși, ori de câte ori are posibilitatea, vine acasă cu drag, chiar dacă nu are planuri să rămână definitiv în țară. „Stau la Dubai, lucrez cu o echipă de legionari, ne ocupăm de serviciile speciale din alte țări, inclusiv și Europa. Hobby-ul meu și ceea ce este legat de sport, modeling, face parte din viața mea”.

Giovanni recunoaște că inima lui este liberă și deschisă pentru femeia potrivită. „Nu am pe nimeni, dacă o să fie cineva bine, dacă nu, nu. Sunt în căutare, nu cred că asta este ok, eu nu caut”.

De la pasiune, la vocație! Amintiri din copilărie cu prezentatoarea PRO TV, Iulia Deliu: „Acum, îmi dau seama că...” - FOTO

SURSĂ FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie