26.06.2024
Cum te îmbraci vara la birou? Ghid practic de la stilista Alina Carauș - VIDEO

Sezonul estival aduce tendinţe noi în lumea modei. Reporterul PRO TV, Mădălina Sorocovschi, a ieşit la shopping cu stilista Alina Carauş ca să afle de ce trucuri vestimentare trebuie să ținem cont în acest sezon pentru a ne actualiza garderoba și a ne împrospăta stilul. De asemenea, specialista a vorbit și despre felul în care trebuie să ne îmbrăcăm la birou pe timp de vară. Vezi mai multe detalii în cadrul unui reportaj marca O Seară Perfectă.

Vara este sezonul perfect ca să experimentăm cu ținutele, să ne creăm diferite outfit-uri îndrăznețe, însă cum le alegem corect și ce piese vestimentare nu trebuie să lipsească din garderoba noastră în acest sezon a explicat Alina Carauș, stilist vestimentar.

Dacă ne dorim un look cât mai lejer, pentru o ieșire în oraș, putem opta în favoarea unui tricou din cotton, dar și a unei perechi de sorți. „Desigur nu trebuie să lipsească tricourile din 100% cotton. Fie unul alb sau roz. Le puteți combina cu o pereche de șorți din denim sau bermude. De ce nu?”, a notat Carauș.

Totodată, în această vară este indicat să punem accent pe culorile aprinse. „Când o să purtăm culori dacă nu vara? Putem să optăm și pentru printuri. Nu este bază, dar poate scoate în evidență ținuta”, a explicat Alina Carauș.

Angy Angel, la shopping pentru vacanță! Ce ținute și-a ales interpreta: „Iubesc foarte mult lucrurile exclusiviste” - VIDEO

„Eu vara nu pot fără o geacă din denim. Eu mai mult aș opta pentru un albastru, dar poate cuiva îi place mai mult alb. Chiar și o cămașă. Fie că alegeți una din in sau din cotton. Le purtăm deasupra unui top, cu șorți scurți, cu fuste mini. Ea este de nelipsit și nu doar vara”, a adăugat Carauș.

De asemenea, vara nu trebuie să uităm nici de topuri. „Putem adăugat și accente. Pot fi de diferite culori”, a menționat stilista.

Numai bune de măritat! Vezi un top a celor mai frumoase burlăcițe din showbiz-ul autohton - FOTO

Întrebată ce să îmbărcăm la birou vara, Alina Carauș a răspuns: „Puteți opta pentru șorți bermude. Sunt ca pantalonii clasici, doar că acoperă doar genunchii. Putem adăuga o cămașă, o vestă sau un sacou”.

Articole din aceeasi categorie