19.09.2024
Părinții Irinei Rimes au avut parte de o întâlnire memorabilă cu Maia Sandu! Ce le-a spus șefa statului despre fiica lor - FOTO/VIDEO

Irina Rimes a recunoscut recent, în direct la radio, că își dorește să o întâlnească pe Maia Sandu. Deși până acum ei nu i-a reușit, părinții acesteia au avut ocazia să o cunoască pe președinta Republicii Moldova. În articolul de mai jos, poți afla ce le-a spus șefa statului despre Irina.

Fiind invitată recent în cadrul unui interviu la Digi FM, Irina Rimes a dezvăluit: „Am primit o invitație de Ziua Independenței a Republicii Moldova într-o clădire foarte frumoasă, la recepția președintelui. Doamna Maia Sandu nu a putut să vină pentru că, s-a îmbolnăvit de Covid-19. A fost singura mea șansă s-o văd aproape”. 

Romina Spînu dă totul din casă! Va asista soțul interpretei la naștere? „E cumva o persoană care...” - VIDEO

Deși Irina nu a cunoscut-o încă pe Maia Sandu, părinții acesteia au avut deja această șansă. Șefa statului a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, spune Irina: „În schimb, părinții mei s-au întâlnit cu Maia Sandu. A fost pe la noi, pe la sat. Mi-a cunoscut părinții. I-a și felicitat. Și părinții mei erau foarte fericiți, că sunt felicitați de președintele țării pentru fata lor”.

În momentele importante din viața artistei, cum ar fi lansarea unei noi piese sau a unui album, familia joacă un rol esențial, susținând-o în tot ceea ce face. Cu toate acestea, membrii familiei preferă discreția și sunt reticenți în a apărea în fața camerelor sau a oferi interviuri.

Victoria Roșca, impresii despre călătoria în India! A reușit actrița să-și scrie cea de-a doua carte? „Nu este cea care o vedem noi pe rețele” - VIDEO

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din Republica Moldova și România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

„Despre el”, „Cosmos”, „Pastila” și „ACASĂ” sunt cele patru albume compuse de Irina care includ hituri precum „Visele”, „Ce s-a întâmplat cu noi”, „Iubirea noastră mută”, „Bandana”, „Bolnavi amândoi”, „Nu ştii tu să fii bărbat”, iar colaborările cu artişti precum Guess Who, Carla's Dreams, The Motans, INNA, Grasu XXL, Bruja sau Cris Cab, dar şi piesele compuse pentru Andra, Antonia, Nicole Cherry confirmă versatilitatea sa.

Ilie Maxian mai vrea un copil: „Eu de multă vreme îmi mai doresc, doar că...” - VIDEO

SURSĂ FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie