19.09.2024
Ilie Maxian mai vrea un copil: „Eu de multă vreme îmi mai doresc, doar că...” - VIDEO

În cea mai recentă ediție a emisiunii O Seară Perfectă, Anisoara Loghin a avut o discuție de suflet cu Tatiana și Ilie Maxian, despre familia lor și aspirațiile de viitor. Vezi în articolul de mai jos ce au dezvăluit influencerii.

Anișoara Loghin i-a întrebat pe Ilie și Tatiana Maxian: „Vă lipsește ceva la moment?”.

Tatiana a menționat că nu îi lipsește nimic. Aceasta este mulțumită de viața pe care o construiește împreună cu Ilie și găsește împlinirea în fiecare moment petrecut alături de cei dragi. 

Ilie însă, a recunoscut că-și mai dorește un copil: „Nu-mi lipsește nimic, poate încă un copil. Eu de multă vreme îmi mai doresc un copil, doar că am zis să facem o pauză, ca Tatiana să-și revină”.

A venit tocmai din Milano pentru a realiza o şedinţă foto sub apă! Arcady Manah îți explică cum are loc un astfel de shooting, dar și ce riscuri presupune - VIDEO

Și Tatiana se gândește la o potențială sarcină, dar are totuși câteva temeri: „Mie tare mult îmi plac copiii mici, în general copiii, dar am un pic de frică să încep totul din nou. Am frică de naștere și de alăptare. Pentru mine a fost problematică această parte cu ceilalți copii”.

Victoria Roșca, impresii despre călătoria în India! A reușit actrița să-și scrie cea de-a doua carte? „Nu este cea care o vedem noi pe rețele” - VIDEO

Ilie Maxian este un interpret din Republica Moldova. Acesta este căsătorit cu influencerița și femeia de afaceri Tatiana Maxian. Ei au împreună 3 copii: Riana, Ianis și Ilie. Din prima căsătorie, interpretul mai are un băiat, Anatol.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU

Articole din aceeasi categorie