19.09.2024
Victoria Roșca, impresii despre călătoria în India! A reușit actrița să-și scrie cea de-a doua carte? „Nu este cea care o vedem noi pe rețele” - VIDEO

A simțit că India este locul unde vrea să-și scrie cea de-a doua carte. În această vara, Victoria Roșca a avut parte de o vacanță și experiență deosebită. Cu ce impresii a revenit acasă din India, dar și dacă a reușit să muncească la carte, află dintr-un reportaj marca O Seară Perfectă

Sufletul ei a vrut în India! În această vară, Victoria Roșca a avut parte de o experiență nemaipomenită: „India nu este cea care o vedem noi pe rețele pentru că, atunci când am anunțat că merg, lumea a început să-mi spună că trebuie să ma vaccinez, că sunt animale pe drum, că mănânci de pe jos. Atunci am zis: <<Eu știu în ce zonă a Indiei mă duc>>. Am avut o vacanță de vis. Ceea ce mi-am propus să văd și să iau cu mine, am reușit. Am fost în sudul Indiei, cea mai bogată zonă. Eu m-am dus să văd această parte pentru că, sărăcie am văzut destul, vin dintr-un sat cu vaci. Din start am vrut să văd ceva deosebit”, a povestit regizoarea.

Irina Rimes, totul despre cearta cu Tudor Chirilă de la „Vocea României”: „Am ieșit din platou. Producția s-a împărțit în două”

„Am fost cu câteva femei împreună, am ajuns mai întâi într-un orășel, iar apoi ne-am făcut planurile. Inițial am văzut partea culturală, după care, 7 zile am fost cazate într-o zonă de odihnă, cu 2-3 ore de masaj pe zi, scăldat în lapte. În fiecare zi procedura era diferită. Am făcut terapie, yoga, meditații, eu sunt foarte departe de toate astea, iar uneori, reușeam și să mă amuz”, a continuat Roșca. 

Mulți vizitează India pentru a deprinde practicile lor de meditație: „Eu am încercat cumva să mă țin de cârd, dar am înțeles că tot ce ține de partea asta nu este despre mine. Fiecare om are felul lui de a medita. Eu de exemplu, meditez atunci când scriu, nu am nevoie să merg pe un deal, să iau o poziție și să mă rog”.

Victoria Roșca mai recunoaște că a simțit o mare diferență dintre felul de a gândi al moldovenilor și al indienilor. „Am văzut copii și oameni deosebiți, ei nu aleargă, trăiesc momentul. Atunci când am ajuns, noi toți ne grăbeam, deja avem chestia asta interioară. Ei merg așa, agale. Mă gândeam, cu ei ajungi mâine unde îți trebuie. Oamenii trăiesc clipa și momentul, ei se bucură de soare și de ploaie, nu au toate poveștile pe care noi le avem construite în cap. Cel mai mult mi-a plăcut că nu au frici, ei nu se gândesc la ziua de mâine, nu se gândesc că s-ar putea ceva întâmpla”, a spus actrița.

Cum să îți exfoliezi corect tenul, potrivit specialiștilor

Și-a propus să scrie acolo cea de-a doua carte a sa, însă a reușit să facă doar niște schițe.„Am reușit să-mi fac niște schițe, nu am putut să stau pentru că, am fost cu un grup destul de gălăgios. Din curtea în care am stat, noi am fost cei mai gălăgioși pentru că, acolo oamenii se duc și pe bune dorm, au un regim de somn. Am zis: <<Dacă așa dictează momentul, pot și eu să mă las în această euforie.>>”,  a notat actrița.

Victoria și-a făcut o listă a țărilor în care și-ar dori să ajungă. Nu neagă nici faptul ca s-ar putea întoarce vreodată în India: „Vreau în Japonia, în America, mi-am făcut o listă de țări pe care vreau să le văd, eu mă întorc foarte fericită din călătorii. Aș putea să mai revin și în India, încă nu știu sigur”. 

SURSĂ FOTO: Instagram/ zambarele

Articole din aceeasi categorie