19.09.2024
Romina Spînu dă totul din casă! Va asista soțul interpretei la naștere? „E cumva o persoană care...” - VIDEO

În luna octombrie, Romina Spînu se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Într-un interviu acordat emisiunii „O Seară Perfectă”, artista a discutat despre cum se simte în această perioadă, despre planurile sale de viitor, dar și despre subiectul asistării soțului la naștere.

„Eu nu știu dacă te-am întrebat vreodată. El (soțul) a asitat la nașteri?”, a întrebat prezentatoarea serilor perfecte, Anișoara Loghin.

Romina a recunoscut că soțul ei nu a asitat la primele două nașteri. De asemenea, ea nu vede necesitatea nici ca acesta să fie prezent la cea de-a treia:

 „Niciodată, nu. Eu mi-am ales un medic în prezența căruia nu ar fi nevoie să mai fie prezent și tata. E vorba despre Vadim Scarlat, căruia i-am întredințat toate nașterile mele, cele două și deja asta este a treia. Acum mă duc cu brațele deschise”.

Cum să îți exfoliezi corect tenul, potrivit specialiștilor

Invitata a mai notat faptul că partenerul ei de viață are toată încrederea că nașterea va decurge perfect.

 „Soțul e cumva o persoană care nu se complică. Acum mi-a zis: „Eu am două concerte cam în acea perioadă și nu știu dacă o să fiu. Probabil o să naști singură”. Eu cred că pentru el e și ma simplu decât pentru mine. El știe că eu o să mă descurc. Are toată încredea în cum voi proceda”, a menționat Romina Spînu.

„Deja sunt la a treia experiență. Acum toti cu gender party, cu chestii. Nu am făcut nimic. Abia vreau să reușesc să fac o ședință foto. Planificăm”, a mai adăugat artista.

Romina Spînu este o interpretă de muzică populară și usoară din Republica Moldova. Din repertoriul ei fac parte piese precum:„Ești iubirea mea”, „Ista-i jiocul tineresc”, „Badea”.

Victoria Roșca, impresii despre călătoria în India! A reușit actrița să-și scrie cea de-a doua carte? „Nu este cea care o vedem noi pe rețele” - VIDEO

Artista este căsătorită cu Nicolae Spînu. Împreună aceștia au două fete: Nicole și Sofia.

SURSA FOTO: ARHIVA PRO TV CHIȘINĂU/INSTAGRAM

Articole din aceeasi categorie