18.03.2022
Pagina de Instagram a Marinei Carnat - dezactivata intentionat? Ce spune bloggerita: „Razboiul ar fi o cauza pentru care acea persoana m-ar fi blocat.” - VIDEO

Din motive necunoscute deocambata, pagina bloggeritei Marina Carnat a fost dezactivata. Chiar daca a depus multa munca si timp in aceasta activitate, cel mai mare regret este ca si-a pierdut comunitatea, fotografiile si textele pe care nu le mai poate restabili. Daca isi face Marina un cont nou sau nu, afla in continuare in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

De cateva zile Marina Carnat este de negasit pe Instagram. Bloggerita a explicat care este motivul deconectarii paginii sale. „Astazi este maine nu-i. Am fost blocata de Instagram pentru ca as fi raspuns la mesaje foarte rapid si Instagramul a perceput asta ca un robot si ma tot dezactiva si pana la urma m-a scos total. Dar iata ca a trecut timp si vin informatii si din alte parti si se zice ca ar fi vorba de cineva care s-ar fi implicat in asta. Poate fi vorba despre o dezactivare totala, dar asta e.”

Marina avea o comunitate de 182 de mii de urmaritori si ea sustine ca publicul sau era foarte activ. Dupa spusele sale, multi o roaga sa-si faca o pagina noua de Instagram. „Ei ma cauta si acum si imi spun sa fac o pagina de rezerva, insa eu nu vad sensul. Am investit, am ajutat foarte multa lume, dar nu vreau sa imi fac unul de rezerva. Am apelat la cateva persoane, insa tot nu stiu daca o sa fie restabilit.”

Volodimir Zelenski, fata-n fata cu istoria. Portretul unui fost comediant care-l tine, azi, in sah pe Vladimir Putin

Chiar daca avea o comunitate foarte mare pe online, bloggerita spune ca nu a simtit ca ar fi o pierdere blocarea paginii sale. „Nu a fost o pierdere foarte mare in sensul ca nu era o sursa de venit esentiala. Este o legatura emotionala, insa am depasit momentul. Totul in viata este trecator si vremelnic. Este bine sa ai si o alta activitate inafara de cea de blogger.”, povesteste Marina.

Nu este disponibila pe Instagram, insa are un canal de Telegram. „Pun acolo ceva informatii interesante, insa nu sunt activa.”

Se faceau si bani prin intermediul Instagram-ului, insa femeia spune ca bugetul familiei nu a avut de suferit in urma disparitie paginii. „Sotul mi-a spus sa nu-mi fac griji de asta. El are grija de bugetul nostru, dar aveam colaborari si era placut. Am avut si cateva contracte.”

Arnold Schwarzenegger, mesaj emotionant pentru soldatii lui Vladimir Putin: „Trebuie sa stiti adevarul” - VIDEO

„Razboiul ar fi o cauza pentru care acea persoana care ar fi implicata m-ar fi blocat. Eu l-am filmat pe sotul meu cum vorbea despre razboi, despre faptul ca Rusia este agresor si cum explica copiilor nostri toate nuantele astea. Ii linistea pe copiii, deoarece, Moldova nu este in pericol. Si acelei persoane ceva nu i-ar fi placut, ar fi interpretat gresit.”, a mentionat Marina.

Marina este din Tiraspol si spune ca a suferit mult in urma intamplarilor care au avut loc acolo. „Tatal meu a fost si inchis atunci in 1992. Teza mea de doctor a fost anume pe tema asta. A fost ceva prin care am trecut si am vrut sa spun ce inseamna asta.”

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat, ea a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind mama a 8 copii. 

Chiar daca a stat nemiscata, are o parere! Ce spune Ekaterina Andreeva despre colega ei care a protestat in direct impotriva razboiului declansat de Putin: „O consider o...”

Articole din aceeasi categorie