18.03.2022
Arnold Schwarzenegger, mesaj emotionant pentru soldatii lui Vladimir Putin: „Trebuie sa stiti adevarul” - VIDEO

Starul de cinema Arnold Schwarzenegger a reactionat pe Twitter la ororile care se petrec in Ucraina, postand un mesaj video adresat poporului rus si soldatilor lui Putin. Fostul guvernator al statului California s-a adresat direct celor care au fost amagiti de propriii conducatori.

Arnold Schwarzenegger a luat pozitie publica impotiva razboiului din Ucraina, adresand un mesaj video de peste 9 minute celor care inca nu s-au convins in legatura cu motivul invadarii statului vecin. 

Starul de 74 de ani le-a spus rusilor ca puterea si caldura lor l-au inspirat mereu, de aceea se simte dator sa le spuna adevarul despre ceea ce se intampla in Ucraina.

Marina Carnat a renuntat la Instagram! Bloggerita a facut marturisiri uimitoare: „Prin incapatanarea si orgoliul meu, Dumnezeu m-a smerit” - FOTO

Actorul le-a amintit ca mii de soldati de-ai lor au murit in Ucraina, dupa ce au fost prinsi la mijloc intr-un conflict cu scop diferit: rezistenta ucrainenilor, care lupta pentru apararea tarii, si dorinta de expansiune teritoriala a conducerii de la Kremlin.

Arnold Schwarzenegger le-a transmis militarilor rusi ca au fost pacaliti de conducatorii lor.

Guvernul rus nu si-a mintit doar cetatenii, ci si soldatii. Unora li s-a spus ca vor merge sa lupte impotriva nazistilor. Unora li s-a spus ca ucrainenii ii vor primi ca pe niste eroi. Unora li s-a spus ca vor merge doar la niste exercitii. Nici macar nu stiau ca merg la razboi. Si unora li s-a spus ca sunt acolo ca sa protejeze etnicii rusi din Ucraina. Nimic nu este adevarat. Adevarul este ca soldatii rusi au intampinat o rezistenta acerba din partea ucrainenilor care vor sa-si protejeze familiile si tara”, a spus celebrul actor.

Arnold Schwarzenegger, despre eroul lui rus: „Nu-mi pasa ce drapel purta Yuri”

Starul de la Hollywood a dezvaluit ca a iubit dintotdeauna poporul rus si ca il leaga o prietenie de o viata cu unul dintre cei mai respectati sportivi din Rusia: Yuri Petrovich Vlasov.

Dincolo de aparente cu Gaia Panzaru! „Razboiul informational - un razboi nedeclarat, fara reguli si fara arme propriu zise, un razboi crud si teribil, care ne ucide pe interior, incet, dar sigur…”

In 1961, halterofilul a devenit eroul lui dupa ce a castigat Campionatul Mondial gazduit de Viena. Arnie avea 14 ani si s-a aflat in public. Dupa concurs a avut sansa de a-l cunoaste, in culise, si sa-i stranga mana.

Am ajuns acasa si i-am pus fotografia deasupra patului, ca sa ma inspire cand voi incepe si eu sa ridic greutati. Tata mi-a spus sa dau jos poza si sa-mi gasesc un erou german sau austriac. Lui nu-i placeau rusii, din cauza experintei din cel de-la Doilea Razboi Mondial. El a fost ranit la Leningrad, unde armata nazista din care facea parte a distrus marele oras si pe bravii sai locuitori. Dar nu am dat poza jos, nu. Pentru ca nu-mi pasa ce drapel purta Yuri”, a mai spus Arnold.

Actorul a dezvaluit ca l-a reintalnit pe Yuri, multi ani mai tarziu, in timpul filmarilor pentru Red Heat, singurul film american de la acea data care a primit aprobare de filmare in Piata Rosie din Moscova.

„Lumea s-a intors impotriva Rusiei”

Arnold Schwarzenegger a atras atentia ca Rusia a devenit izolata din cauza agresiunii asupra Ucrainei.

De asemenea, nu vi s-a spus nimic despre consecintele acestui razboi asupra Rusiei. Distrugerile provocate de bombele rusesti asupra civililor nevinovati au scandalizat atat de mult lumea, incat cele mai severe sanctiuni economice luate vreodata au fost impuse tarii voastre. Asupra acelora care nu merita, din ambele tabere, care vor suferi (...) 

Acesta nu este un razboi pentru protejarea Rusiei, pentru care bunicii si strabunicii vostri au luptat. Acesta este un razboi ilegal”, a mai spus Arnie, care il considera pe Vladimir Putin un conducator iresponsabil care isi sacrifica propriul popor pentru niste ambitii lipsite de sens.

Articole din aceeasi categorie