17.03.2022
Chiar daca a stat nemiscata, are o parere! Ce spune Ekaterina Andreeva despre colega ei care a protestat in direct impotriva razboiului declansat de Putin: „O consider o...”

Ekaterina Andreeva a vorbit despre incidentul care a avut loc recent la „Pervii Kanal”, atunci cand redactorul Marina Ovsyannikova a intrat in direct in studioul stirilor cu o pancarta pe care scria: „Opriti razboiul. Nu razboiului. Nu crede propagandei. Ei te mint.” 

Prezentatoarea si-a explicat comportamentul in timpul prezentarii stirilor pe canalul ei privat de Telegram. Andreeva a numit-o pe Ovsyannikova „tradatoare” si a spus ca a reusit sa intre in studio pentru ca „toata lumea o cunostea foarte bine si nu se astepta la asa ceva de la ea”.

„In momentul in care a aparut la spatele meu, am decis ca nu ma voi intoarce. Ar fi putut sa ma loveasca in cap, sa toarne verde de briliant pe mine. O consider o tradatoare.”, a spus Ekaterina Andreeva.

A dat cartile pe fata! Verka Serdiuchka a povestit unde se afla acum Alla Pugacheva si Maxim Galkin, dar si de ce au decis sa paraseasca Rusia

Ea a comentat, de asemenea si cuvintele pe care le-a scris Marina Ovsyannikova pe pancarta. „Pot fi de acord cu tot textul in limba engleza, care a fost scris pentru telespectatorii englezi, nu pentru niste batranei. Dar nu voi fi niciodata de acord cu ceea ce a scris aceasta femeie despre noi, ea a spus ca mintim. Verificam toate faptele, corespondentii nostri sunt in cele mai fierbinte locuri si materialul video confirma ceea ce se intampla acolo.”, a spus prezentatoarea.

Andreeva a adaugat ca cea mai corecta decizie ar fi ca redactorul sa fie concediat de la postul TV.

Pe numele Marinei Ovsyannikova au fost deschise doua dosare penale. Jurnalista  a primit o amenda de 30 de mii de ruble.

Dincolo de aparente cu Gaia Panzaru! „Razboiul informational - un razboi nedeclarat, fara reguli si fara arme propriu zise, un razboi crud si teribil, care ne ucide pe interior, incet, dar sigur…”

Articole din aceeasi categorie